cocktails shaken
Workshop cocktails Shaken in Gent| Verjaardagsfeest in Gent, Teambuilding in Gent met cocktailshaken workshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België.

Een cocktail shaken workshop in Gent met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktail shaken workshops in Gent voor een vrolijke middag of avond. Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshopcocktail shaken in Gent met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, evenement en meer.Met onze cocktails shaken workshop in Gent leer je met veel plezier binnen een uur of langer tijdens onze cocktail shaken lessen in Gent hoe cocktails worden gemaakt. Natuurlijk drink je ze daarna lekker op!

Compleet avondje uit
Het thema van de avond is cocktails shaken. Natuurlijk geniet je van het cocktailshaken met exotische cocktail recepten, maar ook van eventueel een workshop salsa dansen om de avond op een toffe manier te starten of te sluiten.Cocktail Events bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze cocktail avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een cocktail shaken workshop, of een diner, of een salsaworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een cocktailshaken workshop of een diner met workshop salsa.

Onze cocktailworkshops kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben:

Antwerpen, Brussel, Bornem, Diepenbeek, Gent, Geel, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Ninove, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lier, Lochristi, Loppem, Lommel, Mol, Oostende, Roeselare en Zandvliet.

maar wil je de cocktails shaken workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterende workshop voor jou, je vrienden, familie , kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshop cocktail shaken of voor één van onze andere workshops zoas salsa workshop en meer.....

ws_cocktailshaken01

Korte omschrijving cocktail shaken workshop
Kleurrijk – passievol – prikkelend – feest – lekker
Het woord cocktail associeer je meestal met feest. Een cocktail is een mix van verschillende soorten alcohol met als basis gin, vodka, rum, whisky, tequila en andere likeuren. Meestal wordt de cocktail aangevuld met smaakversterkers zoals limoensap, siroop, vruchtensappen en frisdranken. Vaak komt daar nog een derde ingrediënt bij voor de garnituur en afwerking zoals vers fruit/groente, suiker, olijven en meer.Oorsprong en achtergrond
Er bestaan veel verschillende verhalen over het ontstaan van het woord cocktail. In grote lijnen gaat men ervan uit dat de cocktail zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten rond het jaartal 1920. Door het verbod op de verkoop van alcohol is men toentertijd de restjes van verschillende soorten alcohol met elkaar gaan mengen en zo is de cocktail ontstaan. Nadat het alcoholverbod opgeheven werd is men verder gegaan met het maken van cocktails maar dan meer als luxe product met een luxe presentatie, bijvoorbeeld door het gebruik van Martini/cocktail glazen. Zodoende denk je bij cocktails aan klasse en stijl en dat is ook de reden waarom cocktails nooit goedkoop zijn.Inhoud van de workshop
Onze workshop cocktail begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail.

Tijdens de cocktail shaken workshop worden alle cocktails gemaakt met diverse bereidingstechnieken, we gebruiken cocktail shaker, cocktail mixglas, cocktail strainer en meer. Wat deze cocktail workshop bijzonder maakt is dat je een breide kennis krijgt van veel cocktails in een kort tijdsbestek. De focus ligt dus op het ontdekken van verschillende cocktails met een algemene techniek . Voor mensen die binnen no time alles willen weten over cocktail en gelijk aangeschoten willen worden is de workshop cocktail shaken zeker een aanrader!

Elk van onze cocktailshakers heeft zijn eigen opbouw en geeft zijn eigen draai aan de workshop.Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele cocktailshakers/cocktaildocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten
Workshop cocktail shaken zonder diner is eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezellig, makkelijk en eenvoudig, slechts 1x parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene informatie over de workshop cocktail shaken:
Standaardduur: 60 minuten (Mini-Cocktail shaken workshop)
Aanvangstijd: naar keuze, afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: we komen naar je eigen locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Diverse mogelijkheden voor de workshop cocktail shaken:Mini- cocktailshaken workshop (60 minuten)
In 1 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert 4 verschillende soorten cocktails waaruit jullie 2 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Super- cocktailshakenworkshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd leren jullie de basis van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties. Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk. Bij deze workshop starten we eveneens met de basistechniek en wordt de samenstelling van de cocktails uitgebreid.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 6 verschillende cocktails waaruit jullie 3 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Luxe- cocktailworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd leren jullie zowel de basis als de ins en outs van het cocktailshaken/maken en maken jullie eenvoudige drankcombinaties.
Uiteraard is het shaken van alcoholvrije cocktails ook mogelijk.

De cocktailshaker demonstreert in totaal 8 verschillende cocktails waaruit jullie 4 cocktails per persoon kunnen kiezen om zelf te shaken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktails shaken en daarna een workshop salsa dansen).
Keuze uit: Afrikaanse dans, breakdance, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, cocktails mixen, cocktail mixen, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops

Prijsopbouw
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
*Groep tot 10 personen: starttarief
*Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
*Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Diner bij een locatie waarmee we samenwerkingsverbanden hebben
Wat regelt Cocktail Events?
De reservering bij het restaurant voor het gebruik van de zaal voor de workshop(s)/show. De eventuele zaalhuur wordt ter plekke verrekend door de klant met de locatie.
De reservering van het diner, exclusief de inhoud

Wat moet je zelf regelen?
De inhoud van het diner moet je zelf afstemmen met het restaurant via e-mail of telefoon na 18.00 uur. Op verzoek geeft het restaurant je dan de prijslijst en de beschrijving van het buffet/menu. Mochten er speciale wensen zijn voor het diner (bijv. i.v.m. dieet of allergie), dan dien je dit zelf door te geven aan het restaurant.
De meeste restaurants hebben een seizoensdiner of buffet (afhankelijk van het restaurant).

Betaling en voorwaarden
Cocktails shaken events brengt bij jou de gewenste workshop(s) in rekening d.m.v. toezending van een factuur, die vooraf betaald dient te worden (let op de uiterste betaaldatum onderaan de factuur).
De betaling van het diner en de drankjes tijdens het diner worden rechtstreeks door jou betaald aan het restaurant op de dag zelf.
Cocktails die zijn gemaakt tijdens de cocktailworkshop mogen niet worden meegenomen aan de dinertafel. Dit geldt voor alle restaurants.

Aanvragen van een offerte voor een Cocktailshaken workshop:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste cocktails shaken workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een cocktail shaken workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen voor of na een avond arrangement (bijvoorbeeld eerst een workshop cocktails shaken gevolgd door een salsa workshop).

Keuze uit de volgende workshops:

Dansworkshops
Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé Bahia, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, breakdance, burlesque dans, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominicaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), saxofoon workshop

Cocktail workshops
Ons aanbod cocktail workshops bestaat uit:
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkcocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte arrangement, workshop, show of optreden ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan onze ( of: de) stichting Bayabi (www.bayabi.org).

vgz_salsa_dansen_04

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

 Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.


CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_PAALDANSEN|
VGZ_PAALDANSEN_GROEPSUITJE|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_PAALDANSEN_VRIJGEZELLENUITJE.


CSH_BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE|
VGZ_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_AFRIKAANSEDANS|
VGZ_AFRIKAANSEDANS_GROEPSUITJE|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_AFRIKAANSEDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BOLLYWOODDANS|
VGZ_BOLLYWOODDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BOLLYWOODDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN|
VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSHAKEN|
VGZ_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMIXEN|
VGZ_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_DJEMBE|
VGZ_DJEMBE_GROEPSUITJE|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_DJEMBE_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_VGZ_BUIKDANS|
VGZ_BUIKDANS_GROEPSUITJE|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENDAG|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENFEEST|VGZ_BUIKDANS_VRIJGEZELLENUITJE.

CSH_BE_WS_DJEMBE|
WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJE|WS_DJEMBE_AFDELINGSUITJES|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEEST|WS_DJEMBE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_DJEMBE_BEDRIJFSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJE|WS_DJEMBE_GROEPSUITJES|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEEST|WS_DJEMBE_PERSONEELSFEESTEN|WS_DJEMBE_SCHOOLUITJE|WS_DJEMBE_TEAMBUILDING|WS_DJEMBE_TEAMEVENT|WS_DJEMBE_TEAMUITJE|WS_DJEMBE_THEMAFEEST|WS_DJEMBE_THEMAFEESTEN|WS_DJEMBE_VERJAARDAGSFEEST|WS_DJEMBE_VRIENDINNENDAG|WS_DJEMBE_VRIENDINNENUITJE|WS_DJEMBE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_SALSA|
WS_SALSA_AFDELINGSUITJE|WS_SALSA_AFDELINGSUITJES|WS_SALSA_BEDRIJFSFEEST|WS_SALSA_BEDRIJFSFEESTEN|WS_SALSA_BEDRIJFSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJE|WS_SALSA_GROEPSUITJES|WS_SALSA_PERSONEELSFEEST|WS_SALSA_PERSONEELSFEESTEN|WS_SALSA_SCHOOLUITJE|WS_SALSA_TEAMBUILDING|WS_SALSA_TEAMEVENT|WS_SALSA_TEAMUITJE|WS_SALSA_THEMAFEEST|WS_SALSA_THEMAFEESTEN|WS_SALSA_VERJAARDAGSFEEST|WS_SALSA_VRIENDINNENDAG|WS_SALSA_VRIENDINNENUITJE|WS_SALSA_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COUNTRYLINEDANCE|
WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_AFDELINGSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_BEDRIJFSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_GROEPSUITJES|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_PERSONEELSFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_SCHOOLUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMBUILDING|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMEVENT|WS_COUNTRYLINEDANCE_TEAMUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_THEMAFEESTEN|WS_COUNTRYLINEDANCE_VERJAARDAGSFEEST|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENDAG|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIENDINNENUITJE|WS_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN|
WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.


CSH_BE_WS_COCKTAILSHAKEN|
WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSHAKEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSHAKEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSHAKEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMIXEN
|
WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_AFDELINGSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_BEDRIJFSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_GROEPSUITJES|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_PERSONEELSFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_SCHOOLUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMBUILDING|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMEVENT|WS_COCKTAILSMIXEN_TEAMUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_THEMAFEESTEN|WS_COCKTAILSMIXEN_VERJAARDAGSFEEST|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENDAG|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIENDINNENUITJE|WS_COCKTAILSMIXEN_VRIJGEZELLENFEESTEN.

CSH_BE_WS_COCKTAILSMAKEN
cocktails maken workshop in Brussel, cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Gent, cocktails maken workshop in Charleroi, cocktails maken workshop in Luik, cocktails maken workshop in Brugge, cocktails maken workshop in Namen, cocktails maken workshop in Leuven, cocktails maken workshop in Bergen, cocktails maken workshop in Mechelen, cocktails maken workshop in Aalst, cocktails maken workshop in La Louvière, cocktails maken workshop in Kortrijk, cocktails maken workshop in Hasselt, cocktails maken workshop in Sint-Niklaas, cocktails maken workshop in Oostende, cocktails maken workshop in Doornik, cocktails maken workshop in Genk, cocktails maken workshop in Seraing, cocktails maken workshop in Roeselare, cocktails maken workshop in Moeskroen, cocktails maken workshop in Verviers, cocktails maken workshop in Dendermonde, cocktails maken workshop in Beringen, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Vilvoorde, cocktails maken workshop in Lokeren, cocktails maken workshop in Sint-Truiden, cocktails maken workshop in Herstal, cocktails maken workshop in Geel, cocktails maken workshop in Ninove, cocktails maken workshop in Halle, cocktails maken workshop in Waregem, cocktails maken workshop in Châtelet, cocktails maken workshop in Ieper, cocktails maken workshop in Lier, cocktails maken workshop in Lommel, cocktails maken workshop in Waver, cocktails maken workshop in Binche, cocktails maken workshop in Tienen, cocktails maken workshop in Menen, cocktails maken workshop in Geraardsbergen, cocktails maken workshop in Bilzen, cocktails maken workshop in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken workshop in Tongeren, cocktails maken workshop in Oudenaarde, cocktails maken workshop in Deinze, cocktails maken workshop in Aarschot, cocktails maken workshop in Aat, cocktails maken workshop in Aarlen, cocktails maken workshop in Herentals, cocktails maken workshop in Izegem, cocktails maken workshop in Harelbeke, cocktails maken workshop in Nijvel, cocktails maken workshop in Zinnik, cocktails maken workshop in Andenne, cocktails maken workshop in Ronse, cocktails maken workshop in Zottegem, cocktails maken workshop in Mortsel, cocktails maken workshop in Maaseik, cocktails maken workshop in Gembloers, cocktails maken workshop in Diest, cocktails maken workshop in Saint-Ghislain, cocktails maken workshop in Fleurus, cocktails maken workshop in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken workshop in 's-Gravenbrakel, cocktails maken workshop in Hoei, cocktails maken workshop in Hoogstraten, cocktails maken workshop in Eeklo, cocktails maken workshop in Torhout, cocktails maken workshop in Poperinge, cocktails maken workshop in Dilsen-Stokkem, cocktails maken workshop in Tielt, cocktails maken workshop in Blankenberge, cocktails maken workshop in Eupen, cocktails maken workshop in Lessen, cocktails maken workshop in Wervik, cocktails maken workshop in Walcourt, cocktails maken workshop in Komen-Waasten, cocktails maken workshop in Marche-en-Famenne, cocktails maken workshop in Aartselaar, cocktails maken workshop in Antwerpen, cocktails maken workshop in Arendonk, cocktails maken workshop in Baarle-Hertog, cocktails maken workshop in Balen, cocktails maken workshop in Beerse, cocktails maken workshop in Berlaar, cocktails maken workshop in Boechout, cocktails maken workshop in Bonheiden, cocktails maken workshop in Boom, cocktails maken workshop in Bornem, cocktails maken workshop in Borsbeek, cocktails maken workshop in Brasschaat, cocktails maken workshop in Brecht, cocktails maken workshop in Dessel, cocktails maken workshop in Duffel, cocktails maken workshop in Edegem, cocktails maken workshop in Essen, cocktails maken workshop in Geel, cocktails maken workshop in Grobbendonk, cocktails maken workshop in Heist-op-den-Berg, cocktails maken workshop in Hemiksem, cocktails maken workshop in Herentals, cocktails maken workshop in Herenthout, cocktails maken workshop in Herselt, cocktails maken workshop in Hoogstraten, cocktails maken workshop in Hove, cocktails maken workshop in Hulshout, cocktails maken workshop in Kalmthout, cocktails maken workshop in Kapellen, cocktails maken workshop in Kasterlee, cocktails maken workshop in Kontich, cocktails maken workshop in Laakdal, cocktails maken workshop in Lier, cocktails maken workshop in Lille, cocktails maken workshop in Lint, cocktails maken workshop in Malle, cocktails maken workshop in Mechelen, cocktails maken workshop in Meerhout, cocktails maken workshop in Merksplas, cocktails maken workshop in Mol, cocktails maken workshop in Mortsel, cocktails maken workshop in Niel, cocktails maken workshop in Nijlen, cocktails maken workshop in Olen, cocktails maken workshop in Oud-Turnhout, cocktails maken workshop in Putte, cocktails maken workshop in Puurs, cocktails maken workshop in Ranst, cocktails maken workshop in Ravels, cocktails maken workshop in Retie, cocktails maken workshop in Rijkevorsel, cocktails maken workshop in Rumst, cocktails maken workshop in Schelle, cocktails maken workshop in Schilde, cocktails maken workshop in Schoten, cocktails maken workshop in Sint-Amands, cocktails maken workshop in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken workshop in Stabroek, cocktails maken workshop in Turnhout, cocktails maken workshop in Vorselaar, cocktails maken workshop in Vosselaar, cocktails maken workshop in Westerlo, cocktails maken workshop in Wijnegem, cocktails maken workshop in Willebroek, cocktails maken workshop in Wommelgem, cocktails maken workshop in Wuustwezel, cocktails maken workshop in Zandhoven, cocktails maken workshop in Zoersel, cocktails maken workshop in Zwijndrecht.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJE
cocktails maken afdelingsuitje in Brussel, cocktails maken afdelingsuitje in Antwerpen, cocktails maken afdelingsuitje in Gent, cocktails maken afdelingsuitje in Charleroi, cocktails maken afdelingsuitje in Luik, cocktails maken afdelingsuitje in Brugge, cocktails maken afdelingsuitje in Namen, cocktails maken afdelingsuitje in Leuven, cocktails maken afdelingsuitje in Bergen, cocktails maken afdelingsuitje in Mechelen, cocktails maken afdelingsuitje in Aalst, cocktails maken afdelingsuitje in La Louvière, cocktails maken afdelingsuitje in Kortrijk, cocktails maken afdelingsuitje in Hasselt, cocktails maken afdelingsuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken afdelingsuitje in Oostende, cocktails maken afdelingsuitje in Doornik, cocktails maken afdelingsuitje in Genk, cocktails maken afdelingsuitje in Seraing, cocktails maken afdelingsuitje in Roeselare, cocktails maken afdelingsuitje in Moeskroen, cocktails maken afdelingsuitje in Verviers, cocktails maken afdelingsuitje in Dendermonde, cocktails maken afdelingsuitje in Beringen, cocktails maken afdelingsuitje in Turnhout, cocktails maken afdelingsuitje in Vilvoorde, cocktails maken afdelingsuitje in Lokeren, cocktails maken afdelingsuitje in Sint-Truiden, cocktails maken afdelingsuitje in Herstal, cocktails maken afdelingsuitje in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_AFDELINGSUITJES
cocktails maken afdelingsuitjes in Brussel, cocktails maken afdelingsuitjes in Antwerpen, cocktails maken afdelingsuitjes in Gent, cocktails maken afdelingsuitjes in Charleroi, cocktails maken afdelingsuitjes in Luik, cocktails maken afdelingsuitjes in Brugge, cocktails maken afdelingsuitjes in Namen, cocktails maken afdelingsuitjes in Leuven, cocktails maken afdelingsuitjes in Bergen, cocktails maken afdelingsuitjes in Mechelen, cocktails maken afdelingsuitjes in Aalst, cocktails maken afdelingsuitjes in La Louvière, cocktails maken afdelingsuitjes in Kortrijk, cocktails maken afdelingsuitjes in Hasselt, cocktails maken afdelingsuitjes in Sint-Niklaas, cocktails maken afdelingsuitjes in Oostende, cocktails maken afdelingsuitjes in Doornik, cocktails maken afdelingsuitjes in Genk, cocktails maken afdelingsuitjes in Seraing, cocktails maken afdelingsuitjes in Roeselare, cocktails maken afdelingsuitjes in Moeskroen, cocktails maken afdelingsuitjes in Verviers, cocktails maken afdelingsuitjes in Dendermonde, cocktails maken afdelingsuitjes in Beringen, cocktails maken afdelingsuitjes in Turnhout, cocktails maken afdelingsuitjes in Vilvoorde, cocktails maken afdelingsuitjes in Lokeren, cocktails maken afdelingsuitjes in Sint-Truiden, cocktails maken afdelingsuitjes in Herstal, cocktails maken afdelingsuitjes in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEEST
cocktails maken bedrijfsfeest in Brussel, cocktails maken bedrijfsfeest in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsfeest in Gent, cocktails maken bedrijfsfeest in Charleroi, cocktails maken bedrijfsfeest in Luik, cocktails maken bedrijfsfeest in Brugge, cocktails maken bedrijfsfeest in Namen, cocktails maken bedrijfsfeest in Leuven, cocktails maken bedrijfsfeest in Bergen, cocktails maken bedrijfsfeest in Mechelen, cocktails maken bedrijfsfeest in Aalst, cocktails maken bedrijfsfeest in La Louvière, cocktails maken bedrijfsfeest in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsfeest in Hasselt, cocktails maken bedrijfsfeest in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsfeest in Oostende, cocktails maken bedrijfsfeest in Doornik, cocktails maken bedrijfsfeest in Genk, cocktails maken bedrijfsfeest in Seraing, cocktails maken bedrijfsfeest in Roeselare, cocktails maken bedrijfsfeest in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsfeest in Verviers, cocktails maken bedrijfsfeest in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsfeest in Beringen, cocktails maken bedrijfsfeest in Turnhout, cocktails maken bedrijfsfeest in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsfeest in Lokeren, cocktails maken bedrijfsfeest in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsfeest in Herstal, cocktails maken bedrijfsfeest in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSFEESTEN
cocktails maken bedrijfsfeesten in Brussel, cocktails maken bedrijfsfeesten in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Gent, cocktails maken bedrijfsfeesten in Charleroi, cocktails maken bedrijfsfeesten in Luik, cocktails maken bedrijfsfeesten in Brugge, cocktails maken bedrijfsfeesten in Namen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Leuven, cocktails maken bedrijfsfeesten in Bergen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Mechelen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Aalst, cocktails maken bedrijfsfeesten in La Louvière, cocktails maken bedrijfsfeesten in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsfeesten in Hasselt, cocktails maken bedrijfsfeesten in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsfeesten in Oostende, cocktails maken bedrijfsfeesten in Doornik, cocktails maken bedrijfsfeesten in Genk, cocktails maken bedrijfsfeesten in Seraing, cocktails maken bedrijfsfeesten in Roeselare, cocktails maken bedrijfsfeesten in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Verviers, cocktails maken bedrijfsfeesten in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsfeesten in Beringen, cocktails maken bedrijfsfeesten in Turnhout, cocktails maken bedrijfsfeesten in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsfeesten in Lokeren, cocktails maken bedrijfsfeesten in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsfeesten in Herstal, cocktails maken bedrijfsfeesten in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJE
cocktails maken bedrijfsuitje in Brussel, cocktails maken bedrijfsuitje in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsuitje in Gent, cocktails maken bedrijfsuitje in Charleroi, cocktails maken bedrijfsuitje in Luik, cocktails maken bedrijfsuitje in Brugge, cocktails maken bedrijfsuitje in Namen, cocktails maken bedrijfsuitje in Leuven, cocktails maken bedrijfsuitje in Bergen, cocktails maken bedrijfsuitje in Mechelen, cocktails maken bedrijfsuitje in Aalst, cocktails maken bedrijfsuitje in La Louvière, cocktails maken bedrijfsuitje in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsuitje in Hasselt, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsuitje in Oostende, cocktails maken bedrijfsuitje in Doornik, cocktails maken bedrijfsuitje in Genk, cocktails maken bedrijfsuitje in Seraing, cocktails maken bedrijfsuitje in Roeselare, cocktails maken bedrijfsuitje in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsuitje in Verviers, cocktails maken bedrijfsuitje in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsuitje in Beringen, cocktails maken bedrijfsuitje in Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsuitje in Lokeren, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsuitje in Herstal, cocktails maken bedrijfsuitje in Geel, cocktails maken bedrijfsuitje in Ninove, cocktails maken bedrijfsuitje in Halle, cocktails maken bedrijfsuitje in Waregem, cocktails maken bedrijfsuitje in Châtelet, cocktails maken bedrijfsuitje in Ieper, cocktails maken bedrijfsuitje in Lier, cocktails maken bedrijfsuitje in Lommel, cocktails maken bedrijfsuitje in Waver, cocktails maken bedrijfsuitje in Binche, cocktails maken bedrijfsuitje in Tienen, cocktails maken bedrijfsuitje in Menen, cocktails maken bedrijfsuitje in Geraardsbergen, cocktails maken bedrijfsuitje in Bilzen, cocktails maken bedrijfsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken bedrijfsuitje in Tongeren, cocktails maken bedrijfsuitje in Oudenaarde, cocktails maken bedrijfsuitje in Deinze, cocktails maken bedrijfsuitje in Aarschot, cocktails maken bedrijfsuitje in Aat, cocktails maken bedrijfsuitje in Aarlen, cocktails maken bedrijfsuitje in Herentals, cocktails maken bedrijfsuitje in Izegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Harelbeke, cocktails maken bedrijfsuitje in Nijvel, cocktails maken bedrijfsuitje in Zinnik, cocktails maken bedrijfsuitje in Andenne, cocktails maken bedrijfsuitje in Ronse, cocktails maken bedrijfsuitje in Zottegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Mortsel, cocktails maken bedrijfsuitje in Maaseik, cocktails maken bedrijfsuitje in Gembloers, cocktails maken bedrijfsuitje in Diest, cocktails maken bedrijfsuitje in Saint-Ghislain, cocktails maken bedrijfsuitje in Fleurus, cocktails maken bedrijfsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken bedrijfsuitje in 's-Gravenbrakel, cocktails maken bedrijfsuitje in Hoei, cocktails maken bedrijfsuitje in Hoogstraten, cocktails maken bedrijfsuitje in Eeklo, cocktails maken bedrijfsuitje in Torhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Poperinge, cocktails maken bedrijfsuitje in Dilsen-Stokkem, cocktails maken bedrijfsuitje in Tielt, cocktails maken bedrijfsuitje in Blankenberge, cocktails maken bedrijfsuitje in Eupen, cocktails maken bedrijfsuitje in Lessen, cocktails maken bedrijfsuitje in Wervik, cocktails maken bedrijfsuitje in Walcourt, cocktails maken bedrijfsuitje in Komen-Waasten, cocktails maken bedrijfsuitje in Marche-en-Famenne, cocktails maken bedrijfsuitje in Aartselaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsuitje in Arendonk, cocktails maken bedrijfsuitje in Baarle-Hertog, cocktails maken bedrijfsuitje in Balen, cocktails maken bedrijfsuitje in Beerse, cocktails maken bedrijfsuitje in Berlaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Boechout, cocktails maken bedrijfsuitje in Bonheiden, cocktails maken bedrijfsuitje in Boom, cocktails maken bedrijfsuitje in Bornem, cocktails maken bedrijfsuitje in Borsbeek, cocktails maken bedrijfsuitje in Brasschaat, cocktails maken bedrijfsuitje in Brecht, cocktails maken bedrijfsuitje in Dessel, cocktails maken bedrijfsuitje in Duffel, cocktails maken bedrijfsuitje in Edegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Essen, cocktails maken bedrijfsuitje in Geel, cocktails maken bedrijfsuitje in Grobbendonk, cocktails maken bedrijfsuitje in Heist-op-den-Berg, cocktails maken bedrijfsuitje in Hemiksem, cocktails maken bedrijfsuitje in Herentals, cocktails maken bedrijfsuitje in Herenthout, cocktails maken bedrijfsuitje in Herselt, cocktails maken bedrijfsuitje in Hoogstraten, cocktails maken bedrijfsuitje in Hove, cocktails maken bedrijfsuitje in Hulshout, cocktails maken bedrijfsuitje in Kalmthout, cocktails maken bedrijfsuitje in Kapellen, cocktails maken bedrijfsuitje in Kasterlee, cocktails maken bedrijfsuitje in Kontich, cocktails maken bedrijfsuitje in Laakdal, cocktails maken bedrijfsuitje in Lier, cocktails maken bedrijfsuitje in Lille, cocktails maken bedrijfsuitje in Lint, cocktails maken bedrijfsuitje in Malle, cocktails maken bedrijfsuitje in Mechelen, cocktails maken bedrijfsuitje in Meerhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Merksplas, cocktails maken bedrijfsuitje in Mol, cocktails maken bedrijfsuitje in Mortsel, cocktails maken bedrijfsuitje in Niel, cocktails maken bedrijfsuitje in Nijlen, cocktails maken bedrijfsuitje in Olen, cocktails maken bedrijfsuitje in Oud-Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Putte, cocktails maken bedrijfsuitje in Puurs, cocktails maken bedrijfsuitje in Ranst, cocktails maken bedrijfsuitje in Ravels, cocktails maken bedrijfsuitje in Retie, cocktails maken bedrijfsuitje in Rijkevorsel, cocktails maken bedrijfsuitje in Rumst, cocktails maken bedrijfsuitje in Schelle, cocktails maken bedrijfsuitje in Schilde, cocktails maken bedrijfsuitje in Schoten, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Amands, cocktails maken bedrijfsuitje in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken bedrijfsuitje in Stabroek, cocktails maken bedrijfsuitje in Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitje in Vorselaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Vosselaar, cocktails maken bedrijfsuitje in Westerlo, cocktails maken bedrijfsuitje in Wijnegem, cocktails maken bedrijfsuitje in Willebroek, cocktails maken bedrijfsuitje in Wommelgem, cocktails maken bedrijfsuitje in Wuustwezel, cocktails maken bedrijfsuitje in Zandhoven, cocktails maken bedrijfsuitje in Zoersel, cocktails maken bedrijfsuitje in Zwijndrecht.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_BEDRIJFSUITJES
cocktails maken bedrijfsuitjes in Brussel, cocktails maken bedrijfsuitjes in Antwerpen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Gent, cocktails maken bedrijfsuitjes in Charleroi, cocktails maken bedrijfsuitjes in Luik, cocktails maken bedrijfsuitjes in Brugge, cocktails maken bedrijfsuitjes in Namen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Leuven, cocktails maken bedrijfsuitjes in Bergen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Mechelen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Aalst, cocktails maken bedrijfsuitjes in La Louvière, cocktails maken bedrijfsuitjes in Kortrijk, cocktails maken bedrijfsuitjes in Hasselt, cocktails maken bedrijfsuitjes in Sint-Niklaas, cocktails maken bedrijfsuitjes in Oostende, cocktails maken bedrijfsuitjes in Doornik, cocktails maken bedrijfsuitjes in Genk, cocktails maken bedrijfsuitjes in Seraing, cocktails maken bedrijfsuitjes in Roeselare, cocktails maken bedrijfsuitjes in Moeskroen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Verviers, cocktails maken bedrijfsuitjes in Dendermonde, cocktails maken bedrijfsuitjes in Beringen, cocktails maken bedrijfsuitjes in Turnhout, cocktails maken bedrijfsuitjes in Vilvoorde, cocktails maken bedrijfsuitjes in Lokeren, cocktails maken bedrijfsuitjes in Sint-Truiden, cocktails maken bedrijfsuitjes in Herstal, cocktails maken bedrijfsuitjes in Geel.

CSH_BE_VGZ_COCKTAILSMAKEN_GROEPSUITJE
cocktails maken groepsuitje in Brussel, cocktails maken groepsuitje in Antwerpen, cocktails maken groepsuitje in Gent, cocktails maken groepsuitje in Charleroi, cocktails maken groepsuitje in Luik, cocktails maken groepsuitje in Brugge, cocktails maken groepsuitje in Namen, cocktails maken groepsuitje in Leuven, cocktails maken groepsuitje in Bergen, cocktails maken groepsuitje in Mechelen, cocktails maken groepsuitje in Aalst, cocktails maken groepsuitje in La Louvière, cocktails maken groepsuitje in Kortrijk, cocktails maken groepsuitje in Hasselt, cocktails maken groepsuitje in Sint-Niklaas, cocktails maken groepsuitje in Oostende, cocktails maken groepsuitje in Doornik, cocktails maken groepsuitje in Genk, cocktails maken groepsuitje in Seraing, cocktails maken groepsuitje in Roeselare, cocktails maken groepsuitje in Moeskroen, cocktails maken groepsuitje in Verviers, cocktails maken groepsuitje in Dendermonde, cocktails maken groepsuitje in Beringen, cocktails maken groepsuitje in Turnhout, cocktails maken groepsuitje in Vilvoorde, cocktails maken groepsuitje in Lokeren, cocktails maken groepsuitje in Sint-Truiden, cocktails maken groepsuitje in Herstal, cocktails maken groepsuitje in Geel, cocktails maken groepsuitje in Ninove, cocktails maken groepsuitje in Halle, cocktails maken groepsuitje in Waregem, cocktails maken groepsuitje in Châtelet, cocktails maken groepsuitje in Ieper, cocktails maken groepsuitje in Lier, cocktails maken groepsuitje in Lommel, cocktails maken groepsuitje in Waver, cocktails maken groepsuitje in Binche, cocktails maken groepsuitje in Tienen, cocktails maken groepsuitje in Menen, cocktails maken groepsuitje in Geraardsbergen, cocktails maken groepsuitje in Bilzen, cocktails maken groepsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, cocktails maken groepsuitje in Tongeren, cocktails maken groepsuitje in Oudenaarde, cocktails maken groepsuitje in Deinze, cocktails maken groepsuitje in Aarschot, cocktails maken groepsuitje in Aat, cocktails maken groepsuitje in Aarlen, cocktails maken groepsuitje in Herentals, cocktails maken groepsuitje in Izegem, cocktails maken groepsuitje in Harelbeke, cocktails maken groepsuitje in Nijvel, cocktails maken groepsuitje in Zinnik, cocktails maken groepsuitje in Andenne, cocktails maken groepsuitje in Ronse, cocktails maken groepsuitje in Zottegem, cocktails maken groepsuitje in Mortsel, cocktails maken groepsuitje in Maaseik, cocktails maken groepsuitje in Gembloers, cocktails maken groepsuitje in Diest, cocktails maken groepsuitje in Saint-Ghislain, cocktails maken groepsuitje in Fleurus, cocktails maken groepsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, cocktails maken groepsuitje in 's-Gravenbrakel, cocktails maken groepsuitje in Hoei, cocktails maken groepsuitje in Hoogstraten, cocktails maken groepsuitje in Eeklo, cocktails maken groepsuitje in Torhout, cocktails maken groepsuitje in Poperinge, cocktails maken groepsuitje in Dilsen-Stokkem, cocktails maken groepsuitje in Tielt, cocktails maken groepsuitje in Blankenberge, cocktails maken groepsuitje in Eupen, cocktails maken groepsuitje in Lessen, cocktails maken groepsuitje in Wervik, cocktails maken groepsuitje in Walcourt, cocktails maken groepsuitje in Komen-Waasten, cocktails maken groepsuitje in Marche-en-Famenne, cocktails maken groepsuitje in Aartselaar, cocktails maken groepsuitje in Antwerpen, cocktails maken groepsuitje in Arendonk, cocktails maken groepsuitje in Baarle-Hertog, cocktails maken groepsuitje in Balen, cocktails maken groepsuitje in Beerse, cocktails maken groepsuitje in Berlaar, cocktails maken groepsuitje in Boechout, cocktails maken groepsuitje in Bonheiden, cocktails maken groepsuitje in Boom, cocktails maken groepsuitje in Bornem, cocktails maken groepsuitje in Borsbeek, cocktails maken groepsuitje in Brasschaat, cocktails maken groepsuitje in Brecht, cocktails maken groepsuitje in Dessel, cocktails maken groepsuitje in Duffel, cocktails maken groepsuitje in Edegem, cocktails maken groepsuitje in Essen, cocktails maken groepsuitje in Geel, cocktails maken groepsuitje in Grobbendonk, cocktails maken groepsuitje in Heist-op-den-Berg, cocktails maken groepsuitje in Hemiksem, cocktails maken groepsuitje in Herentals, cocktails maken groepsuitje in Herenthout, cocktails maken groepsuitje in Herselt, cocktails maken groepsuitje in Hoogstraten, cocktails maken groepsuitje in Hove, cocktails maken groepsuitje in Hulshout, cocktails maken groepsuitje in Kalmthout, cocktails maken groepsuitje in Kapellen, cocktails maken groepsuitje in Kasterlee, cocktails maken groepsuitje in Kontich, cocktails maken groepsuitje in Laakdal, cocktails maken groepsuitje in Lier, cocktails maken groepsuitje in Lille, cocktails maken groepsuitje in Lint, cocktails maken groepsuitje in Malle, cocktails maken groepsuitje in Mechelen, cocktails maken groepsuitje in Meerhout, cocktails maken groepsuitje in Merksplas, cocktails maken groepsuitje in Mol, cocktails maken groepsuitje in Mortsel, cocktails maken groepsuitje in Niel, cocktails maken groepsuitje in Nijlen, cocktails maken groepsuitje in Olen, cocktails maken groepsuitje in Oud-Turnhout, cocktails maken groepsuitje in Putte, cocktails maken groepsuitje in Puurs, cocktails maken groepsuitje in Ranst, cocktails maken groepsuitje in Ravels, cocktails maken groepsuitje in Retie, cocktails maken groepsuitje in Rijkevorsel, cocktails maken groepsuitje in Rumst, cocktails maken groepsuitje in Schelle, cocktails maken groepsuitje in Schilde, cocktails maken groepsuitje in Schoten, cocktails maken groepsuitje in Sint-Amands, cocktails maken groepsuitje in Sint-Katelijne-Waver, cocktails maken groepsuitje in Stabroek, cocktails maken groepsuitje in Turnhout, cocktails maken groepsuitje in Vorselaar, cocktails maken groepsuitje in Vosselaar, cocktails maken groepsuitje in Westerlo, cocktails maken groepsuitje in Wijnegem, cocktails maken groepsuitje in Willebroek, cocktails maken groepsuitje in Wommelgem, cocktails maken groepsuitje in Wuustwezel, cocktails maken groepsuitje in Zandhoven, cocktails maken groepsuitje in Zoersel, cocktails maken groepsuitje in Zwijndrecht.


UNIEKE COCKTAIL SHAKEN LANDELIJK OP LOCATIE en NEDERLAND:
Cocktail Events heeft uniek concepten. Je kunt workshop cocktail shaken organiseren op de locatie van je wens. Of we komen naar u toe. Voor een workshop cocktail shaken in Brussel, workshop cocktail shaken in Gent, workshop cocktail shaken in Brugge, workshop cocktail shaken in Leuven, workshop cocktail shaken in Mechelen, workshop cocktail shaken in Aalst, workshop cocktail shaken in Kortrijk, workshop cocktail shaken in Hasselt, workshop cocktail shaken in Sint-Niklaas, workshop cocktail shaken in Oostende, workshop cocktail shaken in Genk, workshop cocktail shaken in Doornik, workshop cocktail shaken in Roeselare, workshop cocktail shaken in Moeskroen, workshop cocktail shaken in Lokeren, workshop cocktail shaken in Sint-Truiden, workshop Cocktail shaken in Aartselaar, workshop Cocktail shaken in Antwerpen, workshop Cocktail shaken in Arendonk, workshop Cocktail shaken in Baarle-Hertog, workshop Cocktail shaken in Balen, workshop Cocktail shakenCocktail shaken in Beerse, workshop Cocktail shaken in Berlaar, workshop Cocktail shaken in Boechout, workshop Cocktail shaken in Bonheiden, workshop Cocktail shaken in Boom, workshop Cocktail shaken in Bornem, workshop Cocktail shaken in Borsbeek, workshop Cocktail shaken in Brasschaat, workshop Cocktail shaken in Brecht, workshop Cocktail shaken in Dessel, workshop Cocktail shaken in Duffel, workshop Cocktail shaken in Edegem, workshop Cocktail shaken in Essen, workshop Cocktail shaken in Geel, workshop Cocktail shaken in Grobbendonk, workshop Cocktail shaken in Heist-op-den-Berg, workshop Cocktail shaken in Hemiksem, workshop Cocktail shaken in Herentals, workshop Cocktail shaken in Herenthout, workshop Cocktail shaken in Herselt, workshop Cocktail shaken in Hoogstraten, workshop Cocktail shaken in Hove, workshop Cocktail shaken in Hulshout, workshop Cocktail shaken in Kalmthout, workshop Cocktail shaken in Kapellen, workshop Cocktail shaken in Kasterlee, workshop Cocktail shaken in Kontich, workshop Cocktail shaken in Laakdal, workshop Cocktail shaken in Lier, workshop Cocktail shaken in Lille, workshop Cocktail shaken in Lint, workshop Cocktail shaken in Malle, workshop Cocktail shaken in Mechelen, workshop Cocktail shaken in Meerhout, workshop Cocktail shaken in Merksplas, workshop Cocktail shaken in Mol, workshop Cocktail shaken in Mortsel, workshop Cocktail shaken in Niel, workshop Cocktail shaken in Nijlen, workshop Cocktail shaken in Olen, workshop Cocktail shaken in Oud-Turnhout, workshop Cocktail shaken in Putte, workshop Cocktail shaken in Puurs, workshop Cocktail shaken in Ranst, workshop Cocktail shaken in Ravels, workshop Cocktail shaken in Retie, workshop Cocktail shaken in Rijkevorsel, workshop Cocktail shaken in Rumst, workshop Cocktail shaken in Schelle, workshop Cocktail shaken in Schilde, workshop Cocktail shaken in Schoten, workshop Cocktail shaken in Sint-Amands, workshop Cocktail shaken in Sint-Katelijne-Waver, workshop Cocktail shaken in Stabroek, workshop Cocktail shaken in Turnhout, workshop Cocktail shaken in Vorselaar, workshop Cocktail shaken in Vosselaar, workshop Cocktail shaken in Westerlo, workshop Cocktail shaken in Wijnegem, workshop Cocktail shaken in Willebroek, workshop Cocktail shaken in Wommelgem, workshop Cocktail shaken in Wuustwezel, workshop Cocktail shaken in Zandhoven, workshop Cocktail shaken in Zoersel, workshop Cocktail shaken in Zwijndrecht. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend cocktailfeest. Met deze tips wordt uw cocktailavond een groot feest. Contact via contact_formulier.

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
Salsa vrijgezellenfeest in Brussel, Salsa vrijgezellenfeest in Antwerpen, Salsa vrijgezellenfeest in Gent, Salsa vrijgezellenfeest in Charleroi, Salsa vrijgezellenfeest in Luik, Salsa vrijgezellenfeest in Brugge, Salsa vrijgezellenfeest in Namen, Salsa vrijgezellenfeest in Leuven, Salsa vrijgezellenfeest in Bergen, Salsa vrijgezellenfeest in Mechelen, Salsa vrijgezellenfeest in Aalst, Salsa vrijgezellenfeest in La Louvière, Salsa vrijgezellenfeest in Kortrijk, Salsa vrijgezellenfeest in Hasselt, Salsa vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Salsa vrijgezellenfeest in Oostende, Salsa vrijgezellenfeest in Doornik, Salsa vrijgezellenfeest in Genk, Salsa vrijgezellenfeest in Seraing, Salsa vrijgezellenfeest in Roeselare, salsa vrijgezellenfeest in Moeskroen, salsa vrijgezellenfeest in Verviers, salsa vrijgezellenfeest in Dendermonde, salsa vrijgezellenfeest in Beringen, salsa vrijgezellenfeest in Turnhout, salsa vrijgezellenfeest in Vilvoorde, salsa vrijgezellenfeest in Lokeren, salsa vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, salsa vrijgezellenfeest in Herstal, salsa vrijgezellenfeest in Geel, salsa vrijgezellenfeest in Ninove, salsa vrijgezellenfeest in Halle, salsa vrijgezellenfeest in Waregem, salsa vrijgezellenfeest in Châtelet, salsa vrijgezellenfeest in Ieper, salsa vrijgezellenfeest in Lier, salsa vrijgezellenfeest in Lommel, salsa vrijgezellenfeest in Waver, salsa vrijgezellenfeest in Binche, salsa vrijgezellenfeest in Tienen, salsa vrijgezellenfeest in Menen, salsa vrijgezellenfeest in Geraardsbergen, salsa vrijgezellenfeest in Bilzen, salsa vrijgezellenfeest in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa vrijgezellenfeest in Tongeren, salsa vrijgezellenfeest in Oudenaarde, salsa vrijgezellenfeest in Deinze, salsa vrijgezellenfeest in Aarschot, salsa vrijgezellenfeest in Aat, salsa vrijgezellenfeest in Aarlen, salsa vrijgezellenfeest in Herentals, salsa vrijgezellenfeest in Izegem, salsa vrijgezellenfeest in Harelbeke, salsa vrijgezellenfeest in Nijvel, salsa vrijgezellenfeest in Zinnik, salsa vrijgezellenfeest in Andenne, salsa vrijgezellenfeest in Ronse, salsa vrijgezellenfeest in Zottegem, salsa vrijgezellenfeest in Mortsel, salsa vrijgezellenfeest in Maaseik, salsa vrijgezellenfeest in Gembloers, salsa vrijgezellenfeest in Diest, salsa vrijgezellenfeest in Saint-Ghislain, salsa vrijgezellenfeest in Fleurus, salsa vrijgezellenfeest in Scherpenheuvel-Zichem, salsa vrijgezellenfeest in 's-Gravenbrakel, salsa vrijgezellenfeest in Hoei, salsa vrijgezellenfeest in Hoogstraten, salsa vrijgezellenfeest in Eeklo, salsa vrijgezellenfeest in Torhout, salsa vrijgezellenfeest in Poperinge, salsa vrijgezellenfeest in Dilsen-Stokkem, salsa vrijgezellenfeest in Tielt, salsa vrijgezellenfeest in Blankenberge, salsa vrijgezellenfeest in Eupen, salsa vrijgezellenfeest in Lessen, salsa vrijgezellenfeest in Wervik, salsa vrijgezellenfeest in Walcourt, salsa vrijgezellenfeest in Komen-Waasten, salsa vrijgezellenfeest in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
Salsa groepsuitje in Brussel, Salsa groepsuitje in Antwerpen, Salsa groepsuitje in Gent, Salsa groepsuitje in Charleroi, Salsa groepsuitje in Luik, Salsa groepsuitje in Brugge, Salsa groepsuitje in Namen, Salsa groepsuitje in Leuven, Salsa groepsuitje in Bergen, Salsa groepsuitje in Mechelen, Salsa groepsuitje in Aalst, Salsa groepsuitje in La Louvière, Salsa groepsuitje in Kortrijk, Salsa groepsuitje in Hasselt, Salsa groepsuitje in Sint-Niklaas, Salsa groepsuitje in Oostende, Salsa groepsuitje in Doornik, Salsa groepsuitje in Genk, Salsa groepsuitje in Seraing, Salsa groepsuitje in Roeselare, salsa groepsuitje in Moeskroen, salsa groepsuitje in Verviers, salsa groepsuitje in Dendermonde, salsa groepsuitje in Beringen, salsa groepsuitje in Turnhout, salsa groepsuitje in Vilvoorde, salsa groepsuitje in Lokeren, salsa groepsuitje in Sint-Truiden, salsa groepsuitje in Herstal, salsa groepsuitje in Geel, salsa groepsuitje in Ninove, salsa groepsuitje in Halle, salsa groepsuitje in Waregem, salsa groepsuitje in Châtelet, salsa groepsuitje in Ieper, salsa groepsuitje in Lier, salsa groepsuitje in Lommel, salsa groepsuitje in Waver, salsa groepsuitje in Binche, salsa groepsuitje in Tienen, salsa groepsuitje in Menen, salsa groepsuitje in Geraardsbergen, salsa groepsuitje in Bilzen, salsa groepsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa groepsuitje in Tongeren, salsa groepsuitje in Oudenaarde, salsa groepsuitje in Deinze, salsa groepsuitje in Aarschot, salsa groepsuitje in Aat, salsa groepsuitje in Aarlen, salsa groepsuitje in Herentals, salsa groepsuitje in Izegem, salsa groepsuitje in Harelbeke, salsa groepsuitje in Nijvel, salsa groepsuitje in Zinnik, salsa groepsuitje in Andenne, salsa groepsuitje in Ronse, salsa groepsuitje in Zottegem, salsa groepsuitje in Mortsel, salsa groepsuitje in Maaseik, salsa groepsuitje in Gembloers, salsa groepsuitje in Diest, salsa groepsuitje in Saint-Ghislain, salsa groepsuitje in Fleurus, salsa groepsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, salsa groepsuitje in 's-Gravenbrakel, salsa groepsuitje in Hoei, salsa groepsuitje in Hoogstraten, salsa groepsuitje in Eeklo, salsa groepsuitje in Torhout, salsa groepsuitje in Poperinge, salsa groepsuitje in Dilsen-Stokkem, salsa groepsuitje in Tielt, salsa groepsuitje in Blankenberge, salsa groepsuitje in Eupen, salsa groepsuitje in Lessen, salsa groepsuitje in Wervik, salsa groepsuitje in Walcourt, salsa groepsuitje in Komen-Waasten, salsa groepsuitje in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE
Salsa vrijgezellenuitje in Brussel, Salsa vrijgezellenuitje in Antwerpen, Salsa vrijgezellenuitje in Gent, Salsa vrijgezellenuitje in Charleroi, Salsa vrijgezellenuitje in Luik, Salsa vrijgezellenuitje in Brugge, Salsa vrijgezellenuitje in Namen, Salsa vrijgezellenuitje in Leuven, Salsa vrijgezellenuitje in Bergen, Salsa vrijgezellenuitje in Mechelen, Salsa vrijgezellenuitje in Aalst, Salsa vrijgezellenuitje in La Louvière, Salsa vrijgezellenuitje in Kortrijk, Salsa vrijgezellenuitje in Hasselt, Salsa vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Salsa vrijgezellenuitje in Oostende, Salsa vrijgezellenuitje in Doornik, Salsa vrijgezellenuitje in Genk, Salsa vrijgezellenuitje in Seraing, Salsa vrijgezellenuitje in Roeselare, salsa vrijgezellenuitje in Moeskroen, salsa vrijgezellenuitje in Verviers, salsa vrijgezellenuitje in Dendermonde, salsa vrijgezellenuitje in Beringen, salsa vrijgezellenuitje in Turnhout, salsa vrijgezellenuitje in Vilvoorde, salsa vrijgezellenuitje in Lokeren, salsa vrijgezellenuitje in Sint-Truiden, salsa vrijgezellenuitje in Herstal, salsa vrijgezellenuitje in Geel, salsa vrijgezellenuitje in Ninove, salsa vrijgezellenuitje in Halle, salsa vrijgezellenuitje in Waregem, salsa vrijgezellenuitje in Châtelet, salsa vrijgezellenuitje in Ieper, salsa vrijgezellenuitje in Lier, salsa vrijgezellenuitje in Lommel, salsa vrijgezellenuitje in Waver, salsa vrijgezellenuitje in Binche, salsa vrijgezellenuitje in Tienen, salsa vrijgezellenuitje in Menen, salsa vrijgezellenuitje in Geraardsbergen, salsa vrijgezellenuitje in Bilzen, salsa vrijgezellenuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa vrijgezellenuitje in Tongeren, salsa vrijgezellenuitje in Oudenaarde, salsa vrijgezellenuitje in Deinze, salsa vrijgezellenuitje in Aarschot, salsa vrijgezellenuitje in Aat, salsa vrijgezellenuitje in Aarlen, salsa vrijgezellenuitje in Herentals, salsa vrijgezellenuitje in Izegem, salsa vrijgezellenuitje in Harelbeke, salsa vrijgezellenuitje in Nijvel, salsa vrijgezellenuitje in Zinnik, salsa vrijgezellenuitje in Andenne, salsa vrijgezellenuitje in Ronse, salsa vrijgezellenuitje in Zottegem, salsa vrijgezellenuitje in Mortsel, salsa vrijgezellenuitje in Maaseik, salsa vrijgezellenuitje in Gembloers, salsa vrijgezellenuitje in Diest, salsa vrijgezellenuitje in Saint-Ghislain, salsa vrijgezellenuitje in Fleurus, salsa vrijgezellenuitje in Scherpenheuvel-Zichem, salsa vrijgezellenuitje in 's-Gravenbrakel, salsa vrijgezellenuitje in Hoei, salsa vrijgezellenuitje in Hoogstraten, salsa vrijgezellenuitje in Eeklo, salsa vrijgezellenuitje in Torhout, salsa vrijgezellenuitje in Poperinge, salsa vrijgezellenuitje in Dilsen-Stokkem, salsa vrijgezellenuitje in Tielt, salsa vrijgezellenuitje in Blankenberge, salsa vrijgezellenuitje in Eupen, salsa vrijgezellenuitje in Lessen, salsa vrijgezellenuitje in Wervik, salsa vrijgezellenuitje in Walcourt, salsa vrijgezellenuitje in Komen-Waasten, salsa vrijgezellenuitje in Marche-en-Famenne.

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Luik, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Namen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in La Louvière, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Seraing, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Verviers, Workshop salsa in Dendermonde, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herstal, Workshop salsa in Geel
, Workshop salsa in Ninove, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Châtelet, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Waver, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Geraardsbergen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Oudenaarde, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Nijvel, Workshop salsa in Zinnik, Workshop salsa in Andenne, Workshop salsa in Ronse, Workshop salsa in Zottegem, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Gembloers, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Saint-Ghislain, Workshop salsa in Fleurus, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Hoei, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Eeklo, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Eupen, Workshop salsa in Lessen, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Walcourt, Workshop salsa in Komen-Waasten, Workshop salsa in Marche-en-Famenne.

Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.

Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie