Afrikaansedans cocktail avond

Zoek je een originele invulling voor een bedrijfsuitje, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of iets anders; laat Cocktail Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! (Afrikaanse dans, cocktails and only fun)! Heb je specifieke wensen? Cocktail Events laat deze in vervulling gaan. Onze unieke en originele Afrikaanse dans workshop gecombineerd met cocktail shaken workshop zorgt gegarandeerd voor een bijzonder uitje.

Het thema van de avond is Afrikaanse avond. Natuurlijk geniet je van het Afrikaanse dansen, maar ook van een workshop cocktails shaken met Afrikaanse cocktail recepten om de avond op een toffe manier te starten.

Cocktail Events geeft je ook de gelegenheid om elk onderdeel van deze Afrikaanse avond los te boeken van elkaar. Bijv. alleen een diner of een Afrikaanse dansworkshop of een cocktaikworkshop óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een workshop Afrikaanse dans, een diner met een workshop cocktail of een workshop Afrikaansedans met een workshopcocktail.

Diner op locatie
Mocht je ervoor willen kiezen om het diner plaats te laten vinden op een andere locatie dan een locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben, dus op een door jou zelfgekozen locatie, dan kan je kiezen uit een tapas of Afrikaans buffet bij groepen vanaf 15 personen. Voor een kleinere groep betaal je hetzelfde bedrag als voor 15 personen.

Onze Afrikaanse avond met Afrikaanse dans en cocktail workshop kan worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:

Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Nederlzwalm-Hemelgem, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Maar wil je het Afrikaanse feest met Afrikaanse dansen en workshop Cocktails houden, bij je bedrijf, op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor Nederland, België, Frankrijk, Luxembourg als voor Duitsland.

Wil je echt iets origineels, dan is de African party van Cocktail Events een goede keuze voor een spetterend Afrikaanse feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collega's. Doe het eens anders dan anders met natuurlijk zeer speciale aandacht voor de vrijgezel of het feestvarken! Geef alles uit handen aan Cocktail Events, maar neem wel je camera mee om deze onvergetelijke Afrikaanseavond vast te leggen.

Beschrijving African party
Passioneel – kleurrijk - energiek - gezellig

Inhoud van de African party
Workshop cocktails maken/shaken, 90 minuten
Een cocktail workshop met exotische achtergrondmuziek, een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire exotische cocktails die jullie zelf kunnen shaken, maken of mixen.
Onze workshop Afrikaanse cocktailshaken begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van cocktails. Daarna leert de cocktailshaker het doseringsysteem "free pour" dat leert hoe je op gevoel moet schenken zonder maatbeker/maatschenker. Vervolgens komen de bereidingstechnieken aan de orde: het soort glas, ijs, sterke drank, smaakversterker (limoensap, grenadine, vruchtensappen, frisdranken), garnituur en de manier van uitserveren passend bij het soort cocktail. Nu jullie in de juiste stemming zijn gekomen gaan we door naar het volgende onderdeel van de African party:

Diner
Voor het diner heb je de keuze uit een tapas buffet of een tapas driegangen menu. Op verzoek mailen wij je van tevoren de prijslijst en beschrijving van het buffet/menu. Dit in verband met de wisseling van seizoensproducten. Bij groepen vanaf 25 personen geven we een nog scherpere prijs!

Afrikaanse dansen
Een workshop Afrikaans dansen met traditionele Afrikaanse muziek, een enthousiaste docent en demonstraties van traditionele afrikaanse danspassen. Zowel voor mannen als vrouwen!

Onze workshop Afrikaans dansen begint altijd met een korte uitleg over de achtergrond van de Afrikaanse dans. Daarna leert de Afrikaanse docent hoe je op de energieke muziek kan anticiperen en wordt er een korte, simpele choreografie aangeleerd. Op verzoek kunnen we ervoor zorgen dat iedere deelnemer in stijl danst door middel van traditionele Afrikaanse kledij.De workshop wordt afgesloten met een gezamenlijke demonstratie.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
We werken uitsluitend met professionele docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Algemene workshop informatie:
Standaardduur:
150 minuten, cocktails shaken/maken en Afrikaanse dans workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken.

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop Afrikaansedansen en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Keuze uit: Afrikaanse dans, Argentijnse tango, Indische dans bollywood, burlesque dans, breakdance, oriëntaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, Cubaanse dans cha cha cha, country line dance, Spaanse dans flamenco, limbo dance, Dominikaanse dans merengue, paaldansen, Jamaicaanse dans reggaeton, Jamaicaanse dans dancehall, salsa dansen, Braziliaanse dans samba, Braziliaanse dans forro , streetdance, striptease dance, Braziliaanse dans zouk love, Afrikaanse dans Kizomba love

Muziek workshops
Percussie workshop (djembe workshop, sabar workshop), Saxofoon workshop

Cocktail workshops
Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkscocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail.

Erotisch feesten
mannen erotisch diner| mannen soft erotisch diner| mannen heavy erotisch diner| mannen hardcore erotisch diner| mannen luxe erotisch diner| vrouwen erotisch diner| vrouwen soft erotisch diner| vrouwen heavy erotisch diner| vrouwen hardcore erotisch diner| vrouwen luxe erotisch diner| mannen striptease show| vrouwen striptease show| erotic ladies night party| ladies soft erotic party| ladies heavy erotic party| ladies hardcore erotic party| ladies luxe erotic party| men soft erotic party| men heavy erotic party| men hardcore erotic party| men luxe erotic party|

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties:
In België:
Antwerpen, Brussel, Diepenbeek, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Nederzwalm-Hermelgem, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi en Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 20 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon!

Prijs: is uitsluitend via een offerte opvraagbaar
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
-Groep tot 10 personen: starttarief
-Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
-Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Aanvragen van een offerte voor een Afrikaanse dans cocktail avond:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste workshop, je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je mobiel telefoonnummer nodig.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren. Heb je binnen 5 werkdagen nog geen reactie ontvangen dan verzoeken wij je om een e-mail te sturen naar info@cocktails-shaken.be met vermelding van de datum waarop je de offerte hebt aangevraagd en de tenaamstelling die daarin gebruikt is.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop je wenst
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer en e-mailadres waar we je kunnen bereiken

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers zoals is aangevraagd bij de offerteaanvraag.
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet staat bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
De door jou geboekte workshop(s) ondersteunt/ondersteunen kansarme kinderen in Congo-Kinshasa doordat wij 30% van onze opbrengst rechtstreeks afstaan aan de stichting Bayabi (www.bayabi.org).

bedrijfsuitje_goededoel01

Je kan een extra dimensie geven aan je evenement door onze stichting financieel te ondersteunen voor de aanschaf van allerlei noodzakelijke benodigdheden, van groot tot klein. Voor een groot gedeelte zijn onze projecten inmiddels selfsupporting (denk aan de varkensfokkerij) maar we kunnen nog niet helemaal zonder jullie hulp en daarmee ontnemen wij deze kinderen de kans op het afronden van hun opleiding en een beter leven.
Enkele voorbeelden waarvoor je kunt doneren:

◾Schoolbanken

◾Schooldaken

◾Schoolborden

◾Sport op school

◾Varkensfokkerij

◾Schoolmateriaal projecten

Stort je bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te VOORBURG.