salsa workshop

Ga je een vrijgezellenfeest organiseren? Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel afgestemd op jouw specifieke wensen. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele workshop Salsa?

Met onze salsa initiatie leer je op een vrijgezellenfeest gedurende een uur of langer met veel plezier samen salsa dansen.

Onze Salsaworkshop kan worden gegeven in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol enz., maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij jou thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland.Wil je iets echt origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterend vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je salsaworkshop of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.


Beschrijving workshop Salsa
Sensueel – passie – romantiek – opzwepend

De salsa is één van de drie meest bekende latin-dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada. Ze wordt niet alleen gedanst in clubs, maar ook – juist vooral – door de gewone mensen op straat.

Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’. Salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha-cha-cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun Afrikaanse instrumenten mee naar Cuba zoals de trom, bongo’s en claves, waardoor een combinatie ontstond met Spaanse muziek en Spaanse instrumenten zoals de trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in Nederland. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.

Inhoud van de workshop
Net als bij alle andere dansworkshops beginnen we met de basispassen die we uitbouwen tot een eenvoudige danscombinatie. We zorgen ervoor dat alle deelnemers aan het eind van de workshop “uit de voeten” kunnen op elk salsafeest. De vrijgezel wordt tijdens de workshop Salsa natuurlijk extra in het zonnetje gezet!

Nog even alle voordelen op een rijtje
We werken uitsluitend met professionele Salsa docenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van gasten met verschillende achtergronden
Salsa workshop zonder diner eveneens mogelijk, exclusief zaalhuur
Workshop en diner op één locatie; gezelliger, makkelijk en eenvoudig met parkeren
Voor bijna elk budget kunnen we een leuk programma samenstellen

Salsa dansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest  maak je helemaal compleet als je de workshop salsa dansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen afname van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend, vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie
Standaardduur: 60 minuten, Mini-Salsa workshop
Aanvangstijd: naar keuze. Afhankelijk van beschikbaarheid van docent en locatie.
Locatie: we komen naar jouw locatie toe of jij komt naar één van de locaties toe waarmee wij samenwerken in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol enz.

Diverse mogelijkheden voor de Salsa dans workshop
Mini- Salsa dans workshop [60 minuten]
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige dans

Super- Salsa dansworkshop [90 minuten]
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografische dans

Luxe- Salsadans workshop [120 minuten]
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een complexe choreografische dans

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops na elkaar te volgen. In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol enz. Wekelijks komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, country line dance, limbo dance, merengue, paaldansen, reggaeton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, workshop djembe, cocktailworkshops

Aanvragen van een offerte voor workshop Salsa:
Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Voor een efficiënte afhandeling vragen wij om de gewenste workshop, je naam, e-mailadres en telefoonnummer zorgvuldig in te vullen.

Persoonlijke Gegevens

Naam
-
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnummer

Informatie over je evenement

Gewenste workshop
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen/opmerkingen

Met alle deze infornatie kunnen we je binnen no time helpen. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T.+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Bergen, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Sint-Niklaas, Workshop Salsa in Oostende, Workshop Salsa in Genk, Workshop Salsa in Doornik, Workshop Salsa in Turnhout, Workshop Salsa in Geel, Workshop Salsa in Roeselare, Workshop Salsa in Moeskroen, Workshop Salsa in Lokeren, Workshop Salsa in Sint-Truiden, Workshop Salsa in Herentals, Workshop Salsa in Hoogstraten, Workshop Salsa in Lier, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Mortsel, Workshop Salsa in Turnhout, Workshop Salsa in Aartselaar, Workshop Salsa in Antwerpen, Workshop Salsa in Arendonk, Workshop Salsa in Baarle-Hertog, Workshop Salsa in Balen, Workshop Salsa in Beerse, Workshop Salsa in Berlaar, Workshop Salsa in Boechout, Workshop Salsa in Bonheiden, Workshop Salsa in Boom, Workshop Salsa in Bornem, Workshop Salsa in Borsbeek, Workshop Salsa in Brasschaat, Workshop Salsa in Brecht, Workshop Salsa in Dessel, Workshop Salsa in Duffel, Workshop Salsa in Edegem, Workshop Salsa in Essen, Workshop Salsa in Geel, Workshop Salsa in Grobbendonk, Workshop Salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop Salsa in Hemiksem, Workshop Salsa in Herentals, Workshop Salsa in Herenthout, Workshop Salsa in Herselt, Workshop Salsa in Hoogstraten, Workshop Salsa in Hove, Workshop Salsa in Hulshout, Workshop Salsa in Kalmthout, Workshop Salsa in Kapellen, Workshop Salsa in Kasterlee, Workshop Salsa in Kontich, Workshop Salsa in Laakdal, Workshop Salsa in Lier, Workshop Salsa in Lille, Workshop Salsa in Lint, Workshop Salsa in Malle, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Meerhout, Workshop Salsa in Merksplas, Workshop Salsa in Mol, Workshop Salsa in Mortsel, Workshop Salsa in Niel, Workshop Salsa in Nijlen, Workshop Salsa in Olen, Workshop Salsa in Oud-Turnhout, Workshop Salsa in Putte, Workshop Salsa in Puurs, Workshop Salsa in Ranst, Workshop Salsa in Ravels, Workshop Salsa in Retie, Workshop Salsa in Rijkevorsel, Workshop Salsa in Rumst, Workshop Salsa in Schelle, Workshop Salsa in Schilde, Workshop Salsa in Schoten, Workshop Salsa in Sint-Amands, Workshop Salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Salsa in Stabroek, Workshop Salsa in Turnhout, Workshop Salsa in Vorselaar, Workshop Salsa in Vosselaar, Workshop Salsa in Westerlo, Workshop Salsa in Wijnegem, Workshop Salsa in Willebroek, Workshop Salsa in Wommelgem, Workshop Salsa in Wuustwezel, Workshop Salsa in Zandhoven, Workshop Salsa in Zoersel, Workshop Salsa in Zwijndrecht, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Sint-Niklaas, Workshop Salsa in Oostende, Workshop Salsa in Genk, Workshop Salsa in Doornik, Workshop Salsa in Roeselare, Workshop Salsa in Moeskroen, Workshop Salsa in Lokeren, Workshop Salsa in Sint-Truiden, Workshop Salsa in Mariakerke, Workshop Salsa in Drongen, Workshop Salsa in Wondelgem, Workshop Salsa in Sint-Amandsberg, Workshop Salsa in Oostakker, Workshop Salsa in Ledeberg, Workshop Salsa in Gentbrugge, Workshop Salsa in Afsnee, Workshop Salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Salsa in Zwijnaarde, Workshop Salsa in Wachtebeke, Workshop Salsa in Lochristi, Workshop Salsa in Destelbergen, Workshop Salsa in Melle, Workshop Salsa in Merelbeke, Workshop Salsa in Heusden, Workshop Salsa in Zevergem, Workshop Salsa in De Pinte, Workshop Salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop Salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop Salsa in Deinze, Workshop Salsa in Vosselare, Workshop Salsa in Nevele, Workshop Salsa in Landegem, Workshop Salsa in Merendree, Workshop Salsa in Alken, Workshop Salsa in As, Workshop Salsa in Beringen, Workshop Salsa in Bilzen, Workshop Salsa in Bocholt, Workshop Salsa in Borgloon, Workshop Salsa in Bree, Workshop Salsa in Diepenbeek, Workshop Salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop Salsa in Genk, Workshop Salsa in Gingelom, Workshop Salsa in Halen, Workshop Salsa in Ham, Workshop Salsa in Hamont-Achel, Workshop Salsa in Hechtel-Eksel, Workshop Salsa in Heers, Workshop Salsa in Herk-de-Stad, Workshop Salsa in Herstappe, Workshop Salsa in Heusden-Zolder, Workshop Salsa in Hoeselt, Workshop Salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop Salsa in Kinrooi, Workshop Salsa in Kortessem, Workshop Salsa in Lanaken, Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in , Workshop Salsa in Leopoldsburg, Workshop Salsa in Lommel, Workshop Salsa in Lummen, Workshop Salsa in Maaseik, Workshop Salsa in Maasmechelen, Workshop Salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Salsa in Neerpelt, Workshop Salsa in Nieuwerkerken, Workshop Salsa in Opglabbeek, Workshop Salsa in Overpelt, Workshop Salsa in Peer, Workshop Salsa in Riemst, Workshop Salsa in Sint-Truiden, Workshop Salsa in Tessenderlo, Workshop Salsa in Tongeren, Workshop Salsa in Voeren, Workshop Salsa in Wellen, Workshop Salsa in Zonhoven, Workshop Salsa in Zutendaal, Workshop Salsa in Aarschot, Workshop Salsa in Affligem, Workshop Salsa in Asse, Workshop Salsa in Beersel, Workshop Salsa in Begijnendijk, Workshop Salsa in Bekkevoort, Workshop Salsa in Bertem, Workshop Salsa in Bever, Workshop Salsa in Bierbeek, Workshop Salsa in Boortmeerbeek, Workshop Salsa in Boutersem, Workshop Salsa in Diest, Workshop Salsa in Dilbeek, Workshop Salsa in Drogenbos, Workshop Salsa in Galmaarden, Workshop Salsa in Geetbets, Workshop Salsa in Glabbeek, Workshop Salsa in Gooik, Workshop Salsa in Grimbergen, Workshop Salsa in Haacht, Workshop Salsa in Halle, Workshop Salsa in Herent, Workshop Salsa in Herne, Workshop Salsa in Hoegaarden, Workshop Salsa in Hoeilaart, Workshop Salsa in Holsbeek, Workshop Salsa in Huldenberg, Workshop Salsa in Kampenhout, Workshop Salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Salsa in Keerbergen, Workshop Salsa in Kortenaken, Workshop Salsa in Kortenberg, Workshop Salsa in Kraainem, Workshop Salsa in Landen, Workshop Salsa in Lennik, Workshop Salsa in Liedekerke, Workshop Salsa in Linkebeek, Workshop Salsa in Linter, Workshop Salsa in Londerzeel, Workshop Salsa in Lubbeek, Workshop Salsa in Machelen, Workshop Salsa in Meise, Workshop Salsa in Merchtem, Workshop Salsa in Opwijk, Workshop Salsa in Oud-Heverlee, Workshop Salsa in Overijse, Workshop Salsa in Pepingen, Workshop Salsa in Roosdaal, Workshop Salsa in Rotselaar, Workshop Salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop Salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Salsa in Steenokkerzeel, Workshop Salsa in Ternat, Workshop Salsa in Tervuren, Workshop Salsa in Tielt-Winge, Workshop Salsa in Tienen, Workshop Salsa in Tremelo, Workshop Salsa in Vilvoorde, Workshop Salsa in Wemmel, Workshop Salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop Salsa in Zaventem, Workshop Salsa in Zemst, Workshop Salsa in Zoutleeuw, Workshop Salsa in Alveringem, Workshop Salsa in Anzegem, Workshop Salsa in Ardooie, Workshop Salsa in Avelgem, Workshop Salsa in Beernem, Workshop Salsa in Blankenberge, Workshop Salsa in Bredene, Workshop Salsa in Damme, Workshop Salsa in De Haan, Workshop Salsa in De Panne, Workshop Salsa in Deerlijk, Workshop Salsa in Dentergem, Workshop Salsa in Diksmuide, Workshop Salsa in Gistel, Workshop Salsa in Harelbeke, Workshop Salsa in Heuvelland, Workshop Salsa in Hooglede, Workshop Salsa in Houthulst, Workshop Salsa in Ichtegem, Workshop Salsa in Ieper, Workshop Salsa in Ingelmunster, Workshop Salsa in Izegem, Workshop Salsa in Jabbeke, Workshop Salsa in Knokke-Heist, Workshop Salsa in Koekelare, Workshop Salsa in Koksijde, Workshop Salsa in Kortemark, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Kuurne, Workshop Salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop Salsa in Ledegem, Workshop Salsa in Lendelede, Workshop Salsa in Lichtervelde, Workshop Salsa in Lo-Reninge, Workshop Salsa in Menen, Workshop Salsa in Mesen, Workshop Salsa in Meulebeke, Workshop Salsa in Middelkerke, Workshop Salsa in Moorslede, Workshop Salsa in Nieuwpoort, Workshop Salsa in Oostende, Workshop Salsa in Oostkamp, Workshop Salsa in Oostrozebeke, Workshop Salsa in Oudenburg, Workshop Salsa in Pittem, Workshop Salsa in Poperinge, Workshop Salsa in Roeselare, Workshop Salsa in Ruiselede, Workshop Salsa in Spiere-Helkijn, Workshop Salsa in Staden, Workshop Salsa in Tielt, Workshop Salsa in Torhout, Workshop Salsa in Veurne, Workshop Salsa in Vleteren, Workshop Salsa in Waregem, Workshop Salsa in Wervik, Workshop Salsa in Wevelgem, Workshop Salsa in Wielsbeke, Workshop Salsa in Wingene, Workshop Salsa in Zedelgem, Workshop Salsa in Zonnebeke, Workshop Salsa in Zuienkerke, Workshop Salsa in Zwevegem, Workshop Salsa in Aarlen, Workshop Salsa in Attert, Workshop Salsa in Aubange, Workshop Salsa in Bastenaken, Workshop Salsa in Bertogne, Workshop Salsa in Bertrix, Workshop Salsa in Bouillon, Workshop Salsa in Chiny, Workshop Salsa in Daverdisse, Workshop Salsa in Durbuy, Workshop Salsa in Érezée, Workshop Salsa in Étalle, Workshop Salsa in Fauvillers, Workshop Salsa in Florenville, Workshop Salsa in Gouvy, Workshop Salsa in Habay, Workshop Salsa in Herbeumont, Workshop Salsa in Hotton, Workshop Salsa in Houffalize, Workshop Salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop Salsa in Léglise, Workshop Salsa in Libin, Workshop Salsa in Libramont-Chevigny, Workshop Salsa in Manhay, Workshop Salsa in Marche-en-Famenne, Workshop Salsa in Martelange, Workshop Salsa in Meix-devant-Virton, Workshop Salsa in Messancy, Workshop Salsa in Musson, Workshop Salsa in Nassogne, Workshop Salsa in Neufchâteau, Workshop Salsa in Paliseul, Workshop Salsa in Rendeux, Workshop Salsa in Rouvroy, Workshop Salsa in Sainte-Ode, Workshop Salsa in Saint-Hubert, Workshop Salsa in Saint-Léger, Workshop Salsa in Tellin, Workshop Salsa in Tenneville, Workshop Salsa in Tintigny, Workshop Salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop Salsa in Vielsalm, Workshop Salsa in Virton, Workshop Salsa in Wellin.

workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Genk, workshop cocktail in Doornik, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Roeselare, workshop cocktail in Moeskroen, workshop cocktail in Lokeren, workshop cocktail in Sint-Truiden, workshop cocktail in Aartselaar, workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Arendonk, workshop cocktail in Baarle-Hertog, workshop cocktail in Balen, workshop cocktail in Beerse, workshop cocktail in Berlaar, workshop cocktail in Boechout, workshop cocktail in Bonheiden, workshop cocktail in Boom, workshop cocktail in Bornem, workshop cocktail in Borsbeek, workshop cocktail in Brasschaat, workshop cocktail in Brecht, workshop cocktail in Dessel, workshop cocktail in Duffel, workshop cocktail in Edegem, workshop cocktail in Essen, workshop cocktail in Geel, workshop cocktail in Grobbendonk, workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, workshop cocktail in Hemiksem, workshop cocktail in Herentals, workshop cocktail in Herenthout, workshop cocktail in Herselt, workshop cocktail in Hoogstraten, workshop cocktail in Hove, workshop cocktail in Hulshout, workshop cocktail in Kalmthout, workshop cocktail in Kapellen, workshop cocktail in Kasterlee, workshop cocktail in Kontich, workshop cocktail in Laakdal, workshop cocktail in Lier, workshop cocktail in Lille, workshop cocktail in Lint, workshop cocktail in Malle, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Meerhout, workshop cocktail in Merksplas, workshop cocktail in Mol, workshop cocktail in Mortsel, workshop cocktail in Niel, workshop cocktail in Nijlen, workshop cocktail in Olen, workshop cocktail in Oud-Turnhout, workshop cocktail in Putte, workshop cocktail in Puurs, workshop cocktail in Ranst, workshop cocktail in Ravels, workshop cocktail in Retie, workshop cocktail in Rijkevorsel, workshop cocktail in Rumst, workshop cocktail in Schelle, workshop cocktail in Schilde, workshop cocktail in Schoten, workshop cocktail in Sint-Amands, workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, workshop cocktail in Stabroek, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Vorselaar, workshop cocktail in Vosselaar, workshop cocktail in Westerlo, workshop cocktail in Wijnegem, workshop cocktail in Willebroek, workshop cocktail in Wommelgem, workshop cocktail in Wuustwezel, workshop cocktail in Zandhoven, workshop cocktail in Zoersel, workshop cocktail in Zwijndrecht.

WORKSHOPS
COCKTAILSHAKEN_WS|COCKTAIL_WORKSHOP_WS|WORKSHOP_COCKTAIL_WS|
DJEMBE_WORKSHOP_WS|AFRIKAANSE_DANS_WS| ARGENTIJNSE_TANGO| BUIKDANS_WS | BOLLYWOOD_DANCE_WS|

VRIJGEZELLENFEESTEN
AFRIKAANSEDANS_VGZ | AXE_BRAZILIAANSE_DANS_VGZ| BOLLYWOOD_DANS_VGZ| BUIKDANS_VGZ| COCKTAILS_MAKEN_VGZ| COUNTRY_LINE_DANCE_VGZ| DJEMBE_VGZ| LIMBO_VGZ| MERENGUE_VGZ| PAALDANSEN_VGZ| SALSA_VGZ| REGGEATON_VGZ| SAMBA_DANCE_VGZ| STREETDANCE_VGZ| STRIPTEASE_DANCE_VGZ| VUURSPUWSHOW|

VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeest in Antwerpen, vrijgezellenfeest in Brussel, vrijgezellenfeest in Gent, vrijgezellenfeest in Brugge, vrijgezellenfeest in Leuven, vrijgezellenfeest in Mechelen, vrijgezellenfeest in Aalst, vrijgezellenfeest in Kortrijk, vrijgezellenfeest in Hasselt, vrijgezellenfeest in Lochristi, vrijgezellenfeest in Mol.

VGZ_SALSA
Workshop Salsa in Antwerpen, Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Lochristi, Workshop Salsa in Mol.

VGZ_SAMBA_DANS
Workshop samba in Antwerpen, Workshop samba in Brussel, Workshop samba in Gent, Workshop samba in Brugge, Workshop samba in Leuven, Workshop samba in Mechelen, Workshop samba in Aalst, Workshop samba in Kortrijk, Workshop samba in Hasselt, Workshop samba in Lochristi, Workshop samba in Mol.

VGZ_STREETDANCE
Workshop streetdance in Antwerpen, Workshop streetdance in Brussel, Workshop streetdance in Gent, Workshop streetdance in Brugge, Workshop streetdance in Leuven, Workshop streetdance in Mechelen, Workshop streetdance in Aalst, Workshop streetdance in Kortrijk, Workshop streetdance in Hasselt, Workshop streetdance in Lochristi, Workshop Streetdance in Mol.

VGZ_STRIPTEASE_DANS
Workshop striptease dans in Antwerpen, Workshop striptease dans in Brussel, Workshop striptease dans in Gent, Workshop striptease dans in Brugge, Workshop striptease dans in Leuven, Workshop striptease dans in Mechelen, Workshop striptease dans in Aalst, Workshop striptease dans in Kortrijk, Workshop striptease dans in Hasselt, Workshop striptease dans in Lochristi, Workshop striptease dans in Mol.

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

CSH_BE_VGZ_SALSA|
VGZ_SALSA_GROEPSUITJE|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENAVOND|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENDAG|
VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
|VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE|

BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENFEEST
Salsa vrijgezellenfeest in Brussel, Salsa vrijgezellenfeest in Antwerpen, Salsa vrijgezellenfeest in Gent, Salsa vrijgezellenfeest in Charleroi, Salsa vrijgezellenfeest in Luik, Salsa vrijgezellenfeest in Brugge, Salsa vrijgezellenfeest in Namen, Salsa vrijgezellenfeest in Leuven, Salsa vrijgezellenfeest in Bergen, Salsa vrijgezellenfeest in Mechelen, Salsa vrijgezellenfeest in Aalst, Salsa vrijgezellenfeest in La Louvière, Salsa vrijgezellenfeest in Kortrijk, Salsa vrijgezellenfeest in Hasselt, Salsa vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Salsa vrijgezellenfeest in Oostende, Salsa vrijgezellenfeest in Doornik, Salsa vrijgezellenfeest in Genk, Salsa vrijgezellenfeest in Seraing, Salsa vrijgezellenfeest in Roeselare, salsa vrijgezellenfeest in Moeskroen, salsa vrijgezellenfeest in Verviers, salsa vrijgezellenfeest in Dendermonde, salsa vrijgezellenfeest in Beringen, salsa vrijgezellenfeest in Turnhout, salsa vrijgezellenfeest in Vilvoorde, salsa vrijgezellenfeest in Lokeren, salsa vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, salsa vrijgezellenfeest in Herstal, salsa vrijgezellenfeest in Geel, salsa vrijgezellenfeest in Ninove, salsa vrijgezellenfeest in Halle, salsa vrijgezellenfeest in Waregem, salsa vrijgezellenfeest in Châtelet, salsa vrijgezellenfeest in Ieper, salsa vrijgezellenfeest in Lier, salsa vrijgezellenfeest in Lommel, salsa vrijgezellenfeest in Waver, salsa vrijgezellenfeest in Binche, salsa vrijgezellenfeest in Tienen, salsa vrijgezellenfeest in Menen, salsa vrijgezellenfeest in Geraardsbergen, salsa vrijgezellenfeest in Bilzen, salsa vrijgezellenfeest in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa vrijgezellenfeest in Tongeren, salsa vrijgezellenfeest in Oudenaarde, salsa vrijgezellenfeest in Deinze, salsa vrijgezellenfeest in Aarschot, salsa vrijgezellenfeest in Aat, salsa vrijgezellenfeest in Aarlen, salsa vrijgezellenfeest in Herentals, salsa vrijgezellenfeest in Izegem, salsa vrijgezellenfeest in Harelbeke, salsa vrijgezellenfeest in Nijvel, salsa vrijgezellenfeest in Zinnik, salsa vrijgezellenfeest in Andenne, salsa vrijgezellenfeest in Ronse, salsa vrijgezellenfeest in Zottegem, salsa vrijgezellenfeest in Mortsel, salsa vrijgezellenfeest in Maaseik, salsa vrijgezellenfeest in Gembloers, salsa vrijgezellenfeest in Diest, salsa vrijgezellenfeest in Saint-Ghislain, salsa vrijgezellenfeest in Fleurus, salsa vrijgezellenfeest in Scherpenheuvel-Zichem, salsa vrijgezellenfeest in 's-Gravenbrakel, salsa vrijgezellenfeest in Hoei, salsa vrijgezellenfeest in Hoogstraten, salsa vrijgezellenfeest in Eeklo, salsa vrijgezellenfeest in Torhout, salsa vrijgezellenfeest in Poperinge, salsa vrijgezellenfeest in Dilsen-Stokkem, salsa vrijgezellenfeest in Tielt, salsa vrijgezellenfeest in Blankenberge, salsa vrijgezellenfeest in Eupen, salsa vrijgezellenfeest in Lessen, salsa vrijgezellenfeest in Wervik, salsa vrijgezellenfeest in Walcourt, salsa vrijgezellenfeest in Komen-Waasten, salsa vrijgezellenfeest in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_SALSA_GROEPSUITJE
Salsa groepsuitje in Brussel, Salsa groepsuitje in Antwerpen, Salsa groepsuitje in Gent, Salsa groepsuitje in Charleroi, Salsa groepsuitje in Luik, Salsa groepsuitje in Brugge, Salsa groepsuitje in Namen, Salsa groepsuitje in Leuven, Salsa groepsuitje in Bergen, Salsa groepsuitje in Mechelen, Salsa groepsuitje in Aalst, Salsa groepsuitje in La Louvière, Salsa groepsuitje in Kortrijk, Salsa groepsuitje in Hasselt, Salsa groepsuitje in Sint-Niklaas, Salsa groepsuitje in Oostende, Salsa groepsuitje in Doornik, Salsa groepsuitje in Genk, Salsa groepsuitje in Seraing, Salsa groepsuitje in Roeselare, salsa groepsuitje in Moeskroen, salsa groepsuitje in Verviers, salsa groepsuitje in Dendermonde, salsa groepsuitje in Beringen, salsa groepsuitje in Turnhout, salsa groepsuitje in Vilvoorde, salsa groepsuitje in Lokeren, salsa groepsuitje in Sint-Truiden, salsa groepsuitje in Herstal, salsa groepsuitje in Geel, salsa groepsuitje in Ninove, salsa groepsuitje in Halle, salsa groepsuitje in Waregem, salsa groepsuitje in Châtelet, salsa groepsuitje in Ieper, salsa groepsuitje in Lier, salsa groepsuitje in Lommel, salsa groepsuitje in Waver, salsa groepsuitje in Binche, salsa groepsuitje in Tienen, salsa groepsuitje in Menen, salsa groepsuitje in Geraardsbergen, salsa groepsuitje in Bilzen, salsa groepsuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa groepsuitje in Tongeren, salsa groepsuitje in Oudenaarde, salsa groepsuitje in Deinze, salsa groepsuitje in Aarschot, salsa groepsuitje in Aat, salsa groepsuitje in Aarlen, salsa groepsuitje in Herentals, salsa groepsuitje in Izegem, salsa groepsuitje in Harelbeke, salsa groepsuitje in Nijvel, salsa groepsuitje in Zinnik, salsa groepsuitje in Andenne, salsa groepsuitje in Ronse, salsa groepsuitje in Zottegem, salsa groepsuitje in Mortsel, salsa groepsuitje in Maaseik, salsa groepsuitje in Gembloers, salsa groepsuitje in Diest, salsa groepsuitje in Saint-Ghislain, salsa groepsuitje in Fleurus, salsa groepsuitje in Scherpenheuvel-Zichem, salsa groepsuitje in 's-Gravenbrakel, salsa groepsuitje in Hoei, salsa groepsuitje in Hoogstraten, salsa groepsuitje in Eeklo, salsa groepsuitje in Torhout, salsa groepsuitje in Poperinge, salsa groepsuitje in Dilsen-Stokkem, salsa groepsuitje in Tielt, salsa groepsuitje in Blankenberge, salsa groepsuitje in Eupen, salsa groepsuitje in Lessen, salsa groepsuitje in Wervik, salsa groepsuitje in Walcourt, salsa groepsuitje in Komen-Waasten, salsa groepsuitje in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_SALSA_VRIJGEZELLENUITJE
Salsa vrijgezellenuitje in Brussel, Salsa vrijgezellenuitje in Antwerpen, Salsa vrijgezellenuitje in Gent, Salsa vrijgezellenuitje in Charleroi, Salsa vrijgezellenuitje in Luik, Salsa vrijgezellenuitje in Brugge, Salsa vrijgezellenuitje in Namen, Salsa vrijgezellenuitje in Leuven, Salsa vrijgezellenuitje in Bergen, Salsa vrijgezellenuitje in Mechelen, Salsa vrijgezellenuitje in Aalst, Salsa vrijgezellenuitje in La Louvière, Salsa vrijgezellenuitje in Kortrijk, Salsa vrijgezellenuitje in Hasselt, Salsa vrijgezellenuitje in Sint-Niklaas, Salsa vrijgezellenuitje in Oostende, Salsa vrijgezellenuitje in Doornik, Salsa vrijgezellenuitje in Genk, Salsa vrijgezellenuitje in Seraing, Salsa vrijgezellenuitje in Roeselare, salsa vrijgezellenuitje in Moeskroen, salsa vrijgezellenuitje in Verviers, salsa vrijgezellenuitje in Dendermonde, salsa vrijgezellenuitje in Beringen, salsa vrijgezellenuitje in Turnhout, salsa vrijgezellenuitje in Vilvoorde, salsa vrijgezellenuitje in Lokeren, salsa vrijgezellenuitje in Sint-Truiden, salsa vrijgezellenuitje in Herstal, salsa vrijgezellenuitje in Geel, salsa vrijgezellenuitje in Ninove, salsa vrijgezellenuitje in Halle, salsa vrijgezellenuitje in Waregem, salsa vrijgezellenuitje in Châtelet, salsa vrijgezellenuitje in Ieper, salsa vrijgezellenuitje in Lier, salsa vrijgezellenuitje in Lommel, salsa vrijgezellenuitje in Waver, salsa vrijgezellenuitje in Binche, salsa vrijgezellenuitje in Tienen, salsa vrijgezellenuitje in Menen, salsa vrijgezellenuitje in Geraardsbergen, salsa vrijgezellenuitje in Bilzen, salsa vrijgezellenuitje in Ottignies-Louvain-la-Neuve, salsa vrijgezellenuitje in Tongeren, salsa vrijgezellenuitje in Oudenaarde, salsa vrijgezellenuitje in Deinze, salsa vrijgezellenuitje in Aarschot, salsa vrijgezellenuitje in Aat, salsa vrijgezellenuitje in Aarlen, salsa vrijgezellenuitje in Herentals, salsa vrijgezellenuitje in Izegem, salsa vrijgezellenuitje in Harelbeke, salsa vrijgezellenuitje in Nijvel, salsa vrijgezellenuitje in Zinnik, salsa vrijgezellenuitje in Andenne, salsa vrijgezellenuitje in Ronse, salsa vrijgezellenuitje in Zottegem, salsa vrijgezellenuitje in Mortsel, salsa vrijgezellenuitje in Maaseik, salsa vrijgezellenuitje in Gembloers, salsa vrijgezellenuitje in Diest, salsa vrijgezellenuitje in Saint-Ghislain, salsa vrijgezellenuitje in Fleurus, salsa vrijgezellenuitje in Scherpenheuvel-Zichem, salsa vrijgezellenuitje in 's-Gravenbrakel, salsa vrijgezellenuitje in Hoei, salsa vrijgezellenuitje in Hoogstraten, salsa vrijgezellenuitje in Eeklo, salsa vrijgezellenuitje in Torhout, salsa vrijgezellenuitje in Poperinge, salsa vrijgezellenuitje in Dilsen-Stokkem, salsa vrijgezellenuitje in Tielt, salsa vrijgezellenuitje in Blankenberge, salsa vrijgezellenuitje in Eupen, salsa vrijgezellenuitje in Lessen, salsa vrijgezellenuitje in Wervik, salsa vrijgezellenuitje in Walcourt, salsa vrijgezellenuitje in Komen-Waasten, salsa vrijgezellenuitje in Marche-en-Famenne.

Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Luik, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Namen, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Bergen, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in La Louvière, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Seraing, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Verviers, Workshop salsa in Dendermonde, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Herstal, Workshop salsa in Geel
, Workshop salsa in Ninove, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Châtelet, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Waver, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Geraardsbergen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Ottignies-Louvain-la-Neuve, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Oudenaarde, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Nijvel, Workshop salsa in Zinnik, Workshop salsa in Andenne, Workshop salsa in Ronse, Workshop salsa in Zottegem, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Gembloers, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Saint-Ghislain, Workshop salsa in Fleurus, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Hoei, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Eeklo, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Eupen, Workshop salsa in Lessen, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Walcourt, Workshop salsa in Komen-Waasten, Workshop salsa in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENFEEST

Country line dance vrijgezellenfeest in Brussel, Country line dance vrijgezellenfeest in Antwerpen, Country line dance vrijgezellenfeest in Gent, Country line dance vrijgezellenfeest in Charleroi, Country line dance vrijgezellenfeest in Luik, Country line dance vrijgezellenfeest in Brugge, Country line dance vrijgezellenfeest in Namen, Country line dance vrijgezellenfeest in Leuven, Country line dance vrijgezellenfeest in Bergen, Country line dance vrijgezellenfeest in Mechelen, Country line dance vrijgezellenfeest in Aalst, Country line dance vrijgezellenfeest in La Louvière, Country line dance vrijgezellenfeest in Kortrijk, Country line dance vrijgezellenfeest in Hasselt, Country line dance vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas, Country line dance vrijgezellenfeest in Oostende, Country line dance vrijgezellenfeest in Doornik, Country line dance vrijgezellenfeest in Genk, Country line dance vrijgezellenfeest in Seraing, Country line dance vrijgezellenfeest in Roeselare, country line dance vrijgezellenfeest in Moeskroen, country line dance vrijgezellenfeest in Verviers, country line dance vrijgezellenfeest in Dendermonde, country line dance vrijgezellenfeest in Beringen, country line dance vrijgezellenfeest in Turnhout, country line dance vrijgezellenfeest in Vilvoorde, country line dance vrijgezellenfeest in Lokeren, country line dance vrijgezellenfeest in Sint-Truiden, country line dance vrijgezellenfeest in Herstal, country line dance vrijgezellenfeest in Geel, country line dance vrijgezellenfeest in Ninove, country line dance vrijgezellenfeest in Halle, country line dance vrijgezellenfeest in Waregem, country line dance vrijgezellenfeest in Châtelet, country line dance vrijgezellenfeest in Ieper, country line dance vrijgezellenfeest in Lier, country line dance vrijgezellenfeest in Lommel, country line dance vrijgezellenfeest in Waver, country line dance vrijgezellenfeest in Binche, country line dance vrijgezellenfeest in Tienen, country line dance vrijgezellenfeest in Menen, country line dance vrijgezellenfeest in Geraardsbergen, country line dance vrijgezellenfeest in Bilzen, country line dance vrijgezellenfeest in Ottignies-Louvain-la-Neuve, country line dance vrijgezellenfeest in Tongeren, country line dance vrijgezellenfeest in Oudenaarde, country line dance vrijgezellenfeest in Deinze, country line dance vrijgezellenfeest in Aarschot, country line dance vrijgezellenfeest in Aat, country line dance vrijgezellenfeest in Aarlen, country line dance vrijgezellenfeest in Herentals, country line dance vrijgezellenfeest in Izegem, country line dance vrijgezellenfeest in Harelbeke, country line dance vrijgezellenfeest in Nijvel, country line dance vrijgezellenfeest in Zinnik, country line dance vrijgezellenfeest in Andenne, country line dance vrijgezellenfeest in Ronse, country line dance vrijgezellenfeest in Zottegem, country line dance vrijgezellenfeest in Mortsel, country line dance vrijgezellenfeest in Maaseik, country line dance vrijgezellenfeest in Gembloers, country line dance vrijgezellenfeest in Diest, country line dance vrijgezellenfeest in Saint-Ghislain, country line dance vrijgezellenfeest in Fleurus, country line dance vrijgezellenfeest in Scherpenheuvel-Zichem, country line dance vrijgezellenfeest in 's-Gravenbrakel, country line dance vrijgezellenfeest in Hoei, country line dance vrijgezellenfeest in Hoogstraten, country line dance vrijgezellenfeest in Eeklo, country line dance vrijgezellenfeest in Torhout, country line dance vrijgezellenfeest in Poperinge, country line dance vrijgezellenfeest in Dilsen-Stokkem, country line dance vrijgezellenfeest in Tielt, country line dance vrijgezellenfeest in Blankenberge, country line dance vrijgezellenfeest in Eupen, country line dance vrijgezellenfeest in Lessen, country line dance vrijgezellenfeest in Wervik, country line dance vrijgezellenfeest in Walcourt, country line dance vrijgezellenfeest in Komen-Waasten, country line dance vrijgezellenfeest in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE_VRIJGEZELLENAVOND
country line dance vrijgezellenavond in Brussel, country line dance vrijgezellenavond in Antwerpen, country line dance vrijgezellenavond in Gent, country line dance vrijgezellenavond in Charleroi, country line dance vrijgezellenavond in Luik, country line dance vrijgezellenavond in Brugge, country line dance vrijgezellenavond in Namen, country line dance vrijgezellenavond in Leuven, country line dance vrijgezellenavond in Bergen, country line dance vrijgezellenavond in Mechelen, country line dance vrijgezellenavond in Aalst, country line dance vrijgezellenavond in La Louvière, country line dance vrijgezellenavond in Kortrijk, country line dance vrijgezellenavond in Hasselt, country line dance vrijgezellenavond in Sint-Niklaas, country line dance vrijgezellenavond in Oostende, country line dance vrijgezellenavond in Doornik, country line dance vrijgezellenavond in Genk, country line dance vrijgezellenavond in Seraing, country line dance vrijgezellenavond in Roeselare, country line dance vrijgezellenavond in Moeskroen, country line dance vrijgezellenavond in Verviers, country line dance vrijgezellenavond in Dendermonde, country line dance vrijgezellenavond in Beringen, country line dance vrijgezellenavond in Turnhout, country line dance vrijgezellenavond in Vilvoorde, country line dance vrijgezellenavond in Lokeren, country line dance vrijgezellenavond in Sint-Truiden, country line dance vrijgezellenavond in Herstal, country line dance vrijgezellenavond in Geel, country line dance vrijgezellenavond in Ninove, country line dance vrijgezellenavond in Halle, country line dance vrijgezellenavond in Waregem, country line dance vrijgezellenavond in Châtelet, country line dance vrijgezellenavond in Ieper, country line dance vrijgezellenavond in Lier, country line dance vrijgezellenavond in Lommel, country line dance vrijgezellenavond in Waver, country line dance vrijgezellenavond in Binche, country line dance vrijgezellenavond in Tienen, country line dance vrijgezellenavond in Menen, country line dance vrijgezellenavond in Geraardsbergen, country line dance vrijgezellenavond in Bilzen, country line dance vrijgezellenavond in Ottignies-Louvain-la-Neuve, country line dance vrijgezellenavond in Tongeren, country line dance vrijgezellenavond in Oudenaarde, country line dance vrijgezellenavond in Deinze, country line dance vrijgezellenavond in Aarschot, country line dance vrijgezellenavond in Aat, country line dance vrijgezellenavond in Aarlen, country line dance vrijgezellenavond in Herentals, country line dance vrijgezellenavond in Izegem, country line dance vrijgezellenavond in Harelbeke, country line dance vrijgezellenavond in Nijvel, country line dance vrijgezellenavond in Zinnik, country line dance vrijgezellenavond in Andenne, country line dance vrijgezellenavond in Ronse, country line dance vrijgezellenavond in Zottegem, country line dance vrijgezellenavond in Mortsel, country line dance vrijgezellenavond in Maaseik, country line dance vrijgezellenavond in Gembloers, country line dance vrijgezellenavond in Diest, country line dance vrijgezellenavond in Saint-Ghislain, country line dance vrijgezellenavond in Fleurus, country line dance vrijgezellenavond in Scherpenheuvel-Zichem, country line dance vrijgezellenavond in 's-Gravenbrakel, country line dance vrijgezellenavond in Hoei, country line dance vrijgezellenavond in Hoogstraten, country line dance vrijgezellenavond in Eeklo, country line dance vrijgezellenavond in Torhout, country line dance vrijgezellenavond in Poperinge, country line dance vrijgezellenavond in Dilsen-Stokkem, country line dance vrijgezellenavond in Tielt, country line dance vrijgezellenavond in Blankenberge, country line dance vrijgezellenavond in Eupen, country line dance vrijgezellenavond in Lessen, country line dance vrijgezellenavond in Wervik, country line dance vrijgezellenavond in Walcourt, country line dance vrijgezellenavond in Komen-Waasten, country line dance vrijgezellenavond in Marche-en-Famenne.

BE_VGZ_COUNTRYLINEDANCE
workshop country line dance in Brussel, workshop country line dance in Antwerpen, workshop country line dance in Gent, workshop country line dance in Charleroi, workshop country line dance in Luik, workshop country line dance in Brugge, workshop country line dance in Namen, workshop country line dance in Leuven, workshop country line dance in Bergen, workshop country line dance in Mechelen, workshop country line dance in Aalst, workshop country line dance in La Louvière, workshop country line dance in Kortrijk, workshop country line dance in Hasselt, workshop country line dance in Sint-Niklaas, workshop country line dance in Oostende, workshop country line dance in Doornik, workshop country line dance in Genk, workshop country line dance in Seraing, workshop country line dance in Roeselare, workshop country line dance in Moeskroen, workshop country line dance in Verviers, workshop country line dance in Dendermonde, workshop country line dance in Beringen, workshop country line dance in Turnhout, workshop country line dance in Vilvoorde, workshop country line dance in Lokeren, workshop country line dance in Sint-Truiden, workshop country line dance in Herstal, workshop country line dance in Geel, workshop country line dance in Ninove, workshop country line dance in Halle, workshop country line dance in Waregem, workshop country line dance in Châtelet, workshop country line dance in Ieper, workshop country line dance in Lier, workshop country line dance in Lommel, workshop country line dance in Waver, workshop country line dance in Binche, workshop country line dance in Tienen, workshop country line dance in Menen, workshop country line dance in Geraardsbergen, workshop country line dance in Bilzen, workshop country line dance in Ottignies-Louvain-la-Neuve, workshop country line dance in Tongeren, workshop country line dance in Oudenaarde, workshop country line dance in Deinze, workshop country line dance in Aarschot, workshop country line dance in Aat, workshop country line dance in Aarlen, workshop country line dance in Herentals, workshop country line dance in Izegem, workshop country line dance in Harelbeke, workshop country line dance in Nijvel, workshop country line dance in Zinnik, workshop country line dance in Andenne, workshop country line dance in Ronse, workshop country line dance in Zottegem, workshop country line dance in Mortsel, workshop country line dance in Maaseik, workshop country line dance in Gembloers, workshop country line dance in Diest, workshop country line dance in Saint-Ghislain, workshop country line dance in Fleurus, workshop country line dance in Scherpenheuvel-Zichem, workshop country line dance in 's-Gravenbrakel, workshop country line dance in Hoei, workshop country line dance in Hoogstraten, workshop country line dance in Eeklo, workshop country line dance in Torhout, workshop country line dance in Poperinge, workshop country line dance in Dilsen-Stokkem, workshop country line dance in Tielt, workshop country line dance in Blankenberge, workshop country line dance in Eupen, workshop country line dance in Lessen, workshop country line dance in Wervik, workshop country line dance in Walcourt, workshop country line dance in Komen-Waasten, workshop country line dance in Marche-en-Famenne.

Workshop salsa in Aartselaar, Workshop salsa in Antwerpen, Workshop salsa in Arendonk, Workshop salsa in Baarle-Hertog, Workshop salsa in Balen, Workshop salsa in Beerse, Workshop salsa in Berlaar, Workshop salsa in Boechout, Workshop salsa in Bonheiden, Workshop salsa in Boom, Workshop salsa in Bornem, Workshop salsa in Borsbeek, Workshop salsa in Brasschaat, Workshop salsa in Brecht, Workshop salsa in Dessel, Workshop salsa in Duffel, Workshop salsa in Edegem, Workshop salsa in Essen, Workshop salsa in Geel, Workshop salsa in Grobbendonk, Workshop salsa in Heist-op-den-Berg, Workshop salsa in Hemiksem, Workshop salsa in Herentals, Workshop salsa in Herenthout, Workshop salsa in Herselt, Workshop salsa in Hoogstraten, Workshop salsa in Hove, Workshop salsa in Hulshout, Workshop salsa in Kalmthout, Workshop salsa in Kapellen, Workshop salsa in Kasterlee, Workshop salsa in Kontich, Workshop salsa in Laakdal, Workshop salsa in Lier, Workshop salsa in Lille, Workshop salsa in Lint, Workshop salsa in Malle, Workshop salsa in Mechelen, Workshop salsa in Meerhout, Workshop salsa in Merksplas, Workshop salsa in Mol, Workshop salsa in Mortsel, Workshop salsa in Niel, Workshop salsa in Nijlen, Workshop salsa in Olen, Workshop salsa in Oud-Turnhout, Workshop salsa in Putte, Workshop salsa in Puurs, Workshop salsa in Ranst, Workshop salsa in Ravels, Workshop salsa in Retie, Workshop salsa in Rijkevorsel, Workshop salsa in Rumst, Workshop salsa in Schelle, Workshop salsa in Schilde, Workshop salsa in Schoten, Workshop salsa in Sint-Amands, Workshop salsa in Sint-Katelijne-Waver, Workshop salsa in Stabroek, Workshop salsa in Turnhout, Workshop salsa in Vorselaar, Workshop salsa in Vosselaar, Workshop salsa in Westerlo, Workshop salsa in Wijnegem, Workshop salsa in Willebroek, Workshop salsa in Wommelgem, Workshop salsa in Wuustwezel, Workshop salsa in Zandhoven, Workshop salsa in Zoersel, Workshop salsa in Zwijndrecht, Workshop salsa in Gent, Workshop salsa in Brussel, Workshop salsa in Brugge, Workshop salsa in Leuven, Workshop salsa in Aalst, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Hasselt, Workshop salsa in Sint-Niklaas, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Doornik, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Moeskroen, Workshop salsa in Lokeren, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Mariakerke, Workshop salsa in Drongen, Workshop salsa in Wondelgem, Workshop salsa in Sint-Amandsberg, Workshop salsa in Oostakker, Workshop salsa in Ledeberg, Workshop salsa in Gentbrugge, Workshop salsa in Afsnee, Workshop salsa in Sint-Denijs-Westrem, Workshop salsa in Zwijnaarde, Workshop salsa in Wachtebeke, Workshop salsa in Lochristi, Workshop salsa in Destelbergen, Workshop salsa in Melle, Workshop salsa in Merelbeke, Workshop salsa in Heusden, Workshop salsa in Zevergem, Workshop salsa in De Pinte, Workshop salsa in Sint-Martens-Latem, Workshop salsa in Sint-Martens-Leerne, Workshop salsa in Deinze, Workshop salsa in Vosselare, Workshop salsa in Landegem, Workshop salsa in Merendree, Workshop salsa in Alken, Workshop salsa in As, Workshop salsa in Beringen, Workshop salsa in Bilzen, Workshop salsa in Bocholt, Workshop salsa in Borgloon, Workshop salsa in Bree, Workshop salsa in Diepenbeek, Workshop salsa in Dilsen-Stokkem, Workshop salsa in Genk, Workshop salsa in Gingelom, Workshop salsa in Halen, Workshop salsa in Ham, Workshop salsa in Hamont-Achel, Workshop salsa in Hechtel-Eksel, Workshop salsa in Heers, Workshop salsa in Herk-de-Stad, Workshop salsa in Herstappe, Workshop salsa in Heusden-Zolder, Workshop salsa in Hoeselt, Workshop salsa in Houthalen-Helchteren, Workshop salsa in Kinrooi, Workshop salsa in Kortessem, Workshop salsa in Lanaken, Workshop salsa in Leopoldsburg, Workshop salsa in Lommel, Workshop salsa in Lummen, Workshop salsa in Maaseik, Workshop salsa in Maasmechelen, Workshop salsa in Meeuwen-Gruitrode, Workshop salsa in Neerpelt, Workshop salsa in Nieuwerkerken, Workshop salsa in Opglabbeek, Workshop salsa in Overpelt, Workshop salsa in Peer, Workshop salsa in Riemst, Workshop salsa in Sint-Truiden, Workshop salsa in Tessenderlo, Workshop salsa in Tongeren, Workshop salsa in Voeren, Workshop salsa in Wellen, Workshop salsa in Zonhoven, Workshop salsa in Zutendaal, Workshop salsa in Aarschot, Workshop salsa in Affligem, Workshop salsa in Asse, Workshop salsa in Beersel, Workshop salsa in Begijnendijk, Workshop salsa in Bekkevoort, Workshop salsa in Bertem, Workshop salsa in Bever, Workshop salsa in Bierbeek, Workshop salsa in Boortmeerbeek, Workshop salsa in Boutersem, Workshop salsa in Diest, Workshop salsa in Dilbeek, Workshop salsa in Drogenbos, Workshop salsa in Galmaarden, Workshop salsa in Geetbets, Workshop salsa in Glabbeek, Workshop salsa in Gooik, Workshop salsa in Grimbergen, Workshop salsa in Haacht, Workshop salsa in Halle, Workshop salsa in Herent, Workshop salsa in Herne, Workshop salsa in Hoegaarden, Workshop salsa in Hoeilaart, Workshop salsa in Holsbeek, Workshop salsa in Huldenberg, Workshop salsa in Kampenhout, Workshop salsa in Kapelle-op-den-Bos, Workshop salsa in Keerbergen, Workshop salsa in Kortenaken, Workshop salsa in Kortenberg, Workshop salsa in Kraainem, Workshop salsa in Landen, Workshop salsa in Lennik, Workshop salsa in Liedekerke, Workshop salsa in Linkebeek, Workshop salsa in Linter, Workshop salsa in Londerzeel, Workshop salsa in Lubbeek, Workshop salsa in Machelen, Workshop salsa in Meise, Workshop salsa in Merchtem, Workshop salsa in Opwijk, Workshop salsa in Oud-Heverlee, Workshop salsa in Overijse, Workshop salsa in Pepingen, Workshop salsa in Roosdaal, Workshop salsa in Rotselaar, Workshop salsa in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop salsa in Sint-Genesius-Rode, Workshop salsa in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop salsa in Steenokkerzeel, Workshop salsa in Ternat, Workshop salsa in Tervuren, Workshop salsa in Tielt-Winge, Workshop salsa in Tienen, Workshop salsa in Tremelo, Workshop salsa in Vilvoorde, Workshop salsa in Wemmel, Workshop salsa in Wezembeek-Oppem, Workshop salsa in Zaventem, Workshop salsa in Zemst, Workshop salsa in Zoutleeuw, Workshop salsa in Alveringem, Workshop salsa in Anzegem, Workshop salsa in Ardooie, Workshop salsa in Avelgem, Workshop salsa in Beernem, Workshop salsa in Blankenberge, Workshop salsa in Bredene, Workshop salsa in Damme, Workshop salsa in De Haan, Workshop salsa in De Panne, Workshop salsa in Deerlijk, Workshop salsa in Dentergem, Workshop salsa in Diksmuide, Workshop salsa in Gistel, Workshop salsa in Harelbeke, Workshop salsa in Heuvelland, Workshop salsa in Hooglede, Workshop salsa in Houthulst, Workshop salsa in Ichtegem, Workshop salsa in Ieper, Workshop salsa in Ingelmunster, Workshop salsa in Izegem, Workshop salsa in Jabbeke, Workshop salsa in Knokke-Heist, Workshop salsa in Koekelare, Workshop salsa in Koksijde, Workshop salsa in Kortemark, Workshop salsa in Kortrijk, Workshop salsa in Kuurne, Workshop salsa in Langemark-Poelkapelle, Workshop salsa in Ledegem, Workshop salsa in Lendelede, Workshop salsa in Lichtervelde, Workshop salsa in Lo-Reninge, Workshop salsa in Menen, Workshop salsa in Mesen, Workshop salsa in Meulebeke, Workshop salsa in Middelkerke, Workshop salsa in Moorslede, Workshop salsa in Nieuwpoort, Workshop salsa in Oostende, Workshop salsa in Oostkamp, Workshop salsa in Oostrozebeke, Workshop salsa in Oudenburg, Workshop salsa in Pittem, Workshop salsa in Poperinge, Workshop salsa in Roeselare, Workshop salsa in Ruiselede, Workshop salsa in Spiere-Helkijn, Workshop salsa in Staden, Workshop salsa in Tielt, Workshop salsa in Torhout, Workshop salsa in Veurne, Workshop salsa in Vleteren, Workshop salsa in Waregem, Workshop salsa in Wervik, Workshop salsa in Wevelgem, Workshop salsa in Wielsbeke, Workshop salsa in Wingene, Workshop salsa in Zedelgem, Workshop salsa in Zonnebeke, Workshop salsa in Zuienkerke, Workshop salsa in Zwevegem, Workshop salsa in Aarlen, Workshop salsa in Attert, Workshop salsa in Aubange, Workshop salsa in Bastenaken, Workshop salsa in Bertogne, Workshop salsa in Bertrix, Workshop salsa in Bouillon, Workshop salsa in Chiny, Workshop salsa in Daverdisse, Workshop salsa in Durbuy, Workshop salsa in Érezée, Workshop salsa in Étalle, Workshop salsa in Fauvillers, Workshop salsa in Florenville, Workshop salsa in Gouvy, Workshop salsa in Habay, Workshop salsa in Herbeumont, Workshop salsa in Hotton, Workshop salsa in Houffalize, Workshop salsa in La Roche-en-Ardenne, Workshop salsa in Léglise, Workshop salsa in Libin, Workshop salsa in Libramont-Chevigny, Workshop salsa in Manhay, Workshop salsa in Marche-en-Famenne, Workshop salsa in Martelange, Workshop salsa in Meix-devant-Virton, Workshop salsa in Messancy, Workshop salsa in Musson, Workshop salsa in Nassogne, Workshop salsa in Neufchâteau, Workshop salsa in Paliseul, Workshop salsa in Rendeux, Workshop salsa in Rouvroy, Workshop salsa in Sainte-Ode, Workshop salsa in Saint-Hubert, Workshop salsa in Saint-Léger, Workshop salsa in Tellin, Workshop salsa in Tenneville, Workshop salsa in Tintigny, Workshop salsa in Vaux-sur-Sûre, Workshop salsa in Vielsalm, Workshop salsa in Virton, Workshop salsa in Wellin, Workshop salsa in Aiseau-Presles, Workshop salsa in Anderlues, Workshop salsa in Antoing, Workshop salsa in Aat, Workshop salsa in Beaumont, Workshop salsa in Belœil, Workshop salsa in Bernissart, Workshop salsa in Binche, Workshop salsa in Boussu, Workshop salsa in 's-Gravenbrakel, Workshop salsa in Brugelette, Workshop salsa in Brunehaut, Workshop salsa in Celles, Workshop salsa in Chapelle-lez-Herlaimont, Workshop salsa in Charleroi, Workshop salsa in Châtelet.