paaldansen workshop

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Kortrijk? Laat Cocktail Events dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Cocktail Events laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Paaldansen workshop in Kortrijk?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Paaldans in Kortrijk gedanst moet worden, maar onze Paaldans initiatie in Kortrijk is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze workshopPaaldansen kan worden gegeven in o.a. Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Mol enz..., maar wil je de workshop houden op een zelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Dit geldt zowel voor België als voor Nederland.Wil je echt iets origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterende vrijgezellenavond voor jou, je vrienden, familie ,kennissen of collega's te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je workshopPaaldans in Kortrijk of voor één van onze andere workshops. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Paaldansen

Niet erotisch, wel sensationeel!

Oorsprong en achtergrond
Het paaldansen zoals wij dat nu kennen vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst in Canadese stripclubs verscheen. Jammer genoeg wordt paaldansen nog veel te vaak geassocieerd met erotiek. Maar paaldansen is vooral anders, uitdagend.

Inhoud van de workshop
Als eerste beginnen we met de warming up om de spieren lekker los te maken. De docente doet de verschillend oefeningen voor, waarna je ze zelf mag uitproberen. Op het programma staan verschillende draaien om de paal en aan het einde van de workshop is iedereen in staat om met een beetje hulp, ondersteboven in de paal te hangen.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Paaldansendocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Paaldansen workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Paaldansen in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Paaldansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Paaldansen afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Paaldansen workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in: Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Mol en Turnhout enz.

Diverse mogelijkheden voor de Paaldansen workshop:
Mini- Paal dansenworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Paaldansen workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Paaldansenworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere workshops te volgen.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Braziliaanse dans Axé, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, country line dance, limbo dance, merengue, paaldansen, reggaeton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, workshop djembe, cocktailworkshops

Locaties
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Lochristi, Workshop Paaldans in Mol enz. Wekelijks komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.
Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Prijs
Cocktail Events hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Keuze uit Vrijgezellenfeesten:
Workshop Afrikaanse dans, Workshop Braziliaanse dans Axé, Workshop Bollywood dance, Workshop Buikdans, Workshop Cocktails shaken, Workshop Country line dance, Workshop Djembe, Workshop Limbo dance, Workshop Merengue, Workshop Paaldansen, Workshop Reggaeton, Workshop Salsa, Workshop Samba dance, Workshop Streetdance, Workshop Striptease dance.

Aanvragen van een offerte voor workshop Paaldansen:
Je kan een vrijblijvende offerte aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

* Je offerteformulier wordt gestuurd naar info@cocktails-shaken.be

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Nathalie Iyeli T.+32(0)485/78.08.39) tijdens werkdagen tussen 16.00 en 21.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Het type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de workshop ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.

Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Bergen, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Sint-Niklaas, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Doornik, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Geel, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Moeskroen, Workshop Paaldans in Lokeren, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Herentals, Workshop Paaldans in Hoogstraten, Workshop Paaldans in Lier, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Mortsel, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Aartselaar, Workshop Paaldans in Antwerpen, Workshop Paaldans in Arendonk, Workshop Paaldans in Baarle-Hertog, Workshop Paaldans in Balen, Workshop Paaldans in Beerse, Workshop Paaldans in Berlaar, Workshop Paaldans in Boechout, Workshop Paaldans in Bonheiden, Workshop Paaldans in Boom, Workshop Paaldans in Bornem, Workshop Paaldans in Borsbeek, Workshop Paaldans in Brasschaat, Workshop Paaldans in Brecht, Workshop Paaldans in Dessel, Workshop Paaldans in Duffel, Workshop Paaldans in Edegem, Workshop Paaldans in Essen, Workshop Paaldans in Geel, Workshop Paaldans in Grobbendonk, Workshop Paaldans in Heist-op-den-Berg, Workshop Paaldans in Hemiksem, Workshop Paaldans in Herentals, Workshop Paaldans in Herenthout, Workshop Paaldans in Herselt, Workshop Paaldans in Hoogstraten, Workshop Paaldans in Hove, Workshop Paaldans in Hulshout, Workshop Paaldans in Kalmthout, Workshop Paaldans in Kapellen, Workshop Paaldans in Kasterlee, Workshop Paaldans in Kontich, Workshop Paaldans in Laakdal, Workshop Paaldans in Lier, Workshop Paaldans in Lille, Workshop Paaldans in Lint, Workshop Paaldans in Malle, Workshop Paaldans in Mechelen, Workshop Paaldans in Meerhout, Workshop Paaldans in Merksplas, Workshop Paaldans in Mol, Workshop Paaldans in Mortsel, Workshop Paaldans in Niel, Workshop Paaldans in Nijlen, Workshop Paaldans in Olen, Workshop Paaldans in Oud-Turnhout, Workshop Paaldans in Putte, Workshop Paaldans in Puurs, Workshop Paaldans in Ranst, Workshop Paaldans in Ravels, Workshop Paaldans in Retie, Workshop Paaldans in Rijkevorsel, Workshop Paaldans in Rumst, Workshop Paaldans in Schelle, Workshop Paaldans in Schilde, Workshop Paaldans in Schoten, Workshop Paaldans in Sint-Amands, Workshop Paaldans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop Paaldans in Stabroek, Workshop Paaldans in Turnhout, Workshop Paaldans in Vorselaar, Workshop Paaldans in Vosselaar, Workshop Paaldans in Westerlo, Workshop Paaldans in Wijnegem, Workshop Paaldans in Willebroek, Workshop Paaldans in Wommelgem, Workshop Paaldans in Wuustwezel, Workshop Paaldans in Zandhoven, Workshop Paaldans in Zoersel, Workshop Paaldans in Zwijndrecht, Workshop Paaldans in Gent, Workshop Paaldans in Brussel, Workshop Paaldans in Brugge, Workshop Paaldans in Leuven, Workshop Paaldans in Aalst, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Hasselt, Workshop Paaldans in Sint-Niklaas, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Doornik, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Moeskroen, Workshop Paaldans in Lokeren, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Mariakerke, Workshop Paaldans in Drongen, Workshop Paaldans in Wondelgem, Workshop Paaldans in Sint-Amandsberg, Workshop Paaldans in Oostakker, Workshop Paaldans in Ledeberg, Workshop Paaldans in Gentbrugge, Workshop Paaldans in Afsnee, Workshop Paaldans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop Paaldans in Zwijnaarde, Workshop Paaldans in Wachtebeke, Workshop Paaldans in Lochristi, Workshop Paaldans in Destelbergen, Workshop Paaldans in Melle, Workshop Paaldans in Merelbeke, Workshop Paaldans in Heusden, Workshop Paaldans in Zevergem, Workshop Paaldans in De Pinte, Workshop Paaldans in Sint-Martens-Latem, Workshop Paaldans in Sint-Martens-Leerne, Workshop Paaldans in Deinze, Workshop Paaldans in Vosselare, Workshop Paaldans in Nevele, Workshop Paaldans in Landegem, Workshop Paaldans in Merendree, Workshop Paaldans in Alken, Workshop Paaldans in As, Workshop Paaldans in Beringen, Workshop Paaldans in Bilzen, Workshop Paaldans in Bocholt, Workshop Paaldans in Borgloon, Workshop Paaldans in Bree, Workshop Paaldans in Diepenbeek, Workshop Paaldans in Dilsen-Stokkem, Workshop Paaldans in Genk, Workshop Paaldans in Gingelom, Workshop Paaldans in Halen, Workshop Paaldans in Ham, Workshop Paaldans in Hamont-Achel, Workshop Paaldans in Hechtel-Eksel, Workshop Paaldans in Heers, Workshop Paaldans in Herk-de-Stad, Workshop Paaldans in Herstappe, Workshop Paaldans in Heusden-Zolder, Workshop Paaldans in Hoeselt, Workshop Paaldans in Houthalen-Helchteren, Workshop Paaldans in Kinrooi, Workshop Paaldans in Kortessem, Workshop Paaldans in Lanaken, Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in , Workshop Paaldans in Leopoldsburg, Workshop Paaldans in Lommel, Workshop Paaldans in Lummen, Workshop Paaldans in Maaseik, Workshop Paaldans in Maasmechelen, Workshop Paaldans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop Paaldans in Neerpelt, Workshop Paaldans in Nieuwerkerken, Workshop Paaldans in Opglabbeek, Workshop Paaldans in Overpelt, Workshop Paaldans in Peer, Workshop Paaldans in Riemst, Workshop Paaldans in Sint-Truiden, Workshop Paaldans in Tessenderlo, Workshop Paaldans in Tongeren, Workshop Paaldans in Voeren, Workshop Paaldans in Wellen, Workshop Paaldans in Zonhoven, Workshop Paaldans in Zutendaal, Workshop Paaldans in Aarschot, Workshop Paaldans in Affligem, Workshop Paaldans in Asse, Workshop Paaldans in Beersel, Workshop Paaldans in Begijnendijk, Workshop Paaldans in Bekkevoort, Workshop Paaldans in Bertem, Workshop Paaldans in Bever, Workshop Paaldans in Bierbeek, Workshop Paaldans in Boortmeerbeek, Workshop Paaldans in Boutersem, Workshop Paaldans in Diest, Workshop Paaldans in Dilbeek, Workshop Paaldans in Drogenbos, Workshop Paaldans in Galmaarden, Workshop Paaldans in Geetbets, Workshop Paaldans in Glabbeek, Workshop Paaldans in Gooik, Workshop Paaldans in Grimbergen, Workshop Paaldans in Haacht, Workshop Paaldans in Halle, Workshop Paaldans in Herent, Workshop Paaldans in Herne, Workshop Paaldans in Hoegaarden, Workshop Paaldans in Hoeilaart, Workshop Paaldans in Holsbeek, Workshop Paaldans in Huldenberg, Workshop Paaldans in Kampenhout, Workshop Paaldans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop Paaldans in Keerbergen, Workshop Paaldans in Kortenaken, Workshop Paaldans in Kortenberg, Workshop Paaldans in Kraainem, Workshop Paaldans in Landen, Workshop Paaldans in Lennik, Workshop Paaldans in Liedekerke, Workshop Paaldans in Linkebeek, Workshop Paaldans in Linter, Workshop Paaldans in Londerzeel, Workshop Paaldans in Lubbeek, Workshop Paaldans in Machelen, Workshop Paaldans in Meise, Workshop Paaldans in Merchtem, Workshop Paaldans in Opwijk, Workshop Paaldans in Oud-Heverlee, Workshop Paaldans in Overijse, Workshop Paaldans in Pepingen, Workshop Paaldans in Roosdaal, Workshop Paaldans in Rotselaar, Workshop Paaldans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop Paaldans in Sint-Genesius-Rode, Workshop Paaldans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop Paaldans in Steenokkerzeel, Workshop Paaldans in Ternat, Workshop Paaldans in Tervuren, Workshop Paaldans in Tielt-Winge, Workshop Paaldans in Tienen, Workshop Paaldans in Tremelo, Workshop Paaldans in Vilvoorde, Workshop Paaldans in Wemmel, Workshop Paaldans in Wezembeek-Oppem, Workshop Paaldans in Zaventem, Workshop Paaldans in Zemst, Workshop Paaldans in Zoutleeuw, Workshop Paaldans in Alveringem, Workshop Paaldans in Anzegem, Workshop Paaldans in Ardooie, Workshop Paaldans in Avelgem, Workshop Paaldans in Beernem, Workshop Paaldans in Blankenberge, Workshop Paaldans in Bredene, Workshop Paaldans in Damme, Workshop Paaldans in De Haan, Workshop Paaldans in De Panne, Workshop Paaldans in Deerlijk, Workshop Paaldans in Dentergem, Workshop Paaldans in Diksmuide, Workshop Paaldans in Gistel, Workshop Paaldans in Harelbeke, Workshop Paaldans in Heuvelland, Workshop Paaldans in Hooglede, Workshop Paaldans in Houthulst, Workshop Paaldans in Ichtegem, Workshop Paaldans in Ieper, Workshop Paaldans in Ingelmunster, Workshop Paaldans in Izegem, Workshop Paaldans in Jabbeke, Workshop Paaldans in Knokke-Heist, Workshop Paaldans in Koekelare, Workshop Paaldans in Koksijde, Workshop Paaldans in Kortemark, Workshop Paaldans in Kortrijk, Workshop Paaldans in Kuurne, Workshop Paaldans in Langemark-Poelkapelle, Workshop Paaldans in Ledegem, Workshop Paaldans in Lendelede, Workshop Paaldans in Lichtervelde, Workshop Paaldans in Lo-Reninge, Workshop Paaldans in Menen, Workshop Paaldans in Mesen, Workshop Paaldans in Meulebeke, Workshop Paaldans in Middelkerke, Workshop Paaldans in Moorslede, Workshop Paaldans in Nieuwpoort, Workshop Paaldans in Oostende, Workshop Paaldans in Oostkamp, Workshop Paaldans in Oostrozebeke, Workshop Paaldans in Oudenburg, Workshop Paaldans in Pittem, Workshop Paaldans in Poperinge, Workshop Paaldans in Roeselare, Workshop Paaldans in Ruiselede, Workshop Paaldans in Spiere-Helkijn, Workshop Paaldans in Staden, Workshop Paaldans in Tielt, Workshop Paaldans in Torhout, Workshop Paaldans in Veurne, Workshop Paaldans in Vleteren, Workshop Paaldans in Waregem, Workshop Paaldans in Wervik, Workshop Paaldans in Wevelgem, Workshop Paaldans in Wielsbeke, Workshop Paaldans in Wingene, Workshop Paaldans in Zedelgem, Workshop Paaldans in Zonnebeke, Workshop Paaldans in Zuienkerke, Workshop Paaldans in Zwevegem, Workshop Paaldans in Aarlen, Workshop Paaldans in Attert, Workshop Paaldans in Aubange, Workshop Paaldans in Bastenaken, Workshop Paaldans in Bertogne, Workshop Paaldans in Bertrix, Workshop Paaldans in Bouillon, Workshop Paaldans in Chiny, Workshop Paaldans in Daverdisse, Workshop Paaldans in Durbuy, Workshop Paaldans in Érezée, Workshop Paaldans in Étalle, Workshop Paaldans in Fauvillers, Workshop Paaldans in Florenville, Workshop Paaldans in Gouvy, Workshop Paaldans in Habay, Workshop Paaldans in Herbeumont, Workshop Paaldans in Hotton, Workshop Paaldans in Houffalize, Workshop Paaldans in La Roche-en-Ardenne, Workshop Paaldans in Léglise, Workshop Paaldans in Libin, Workshop Paaldans in Libramont-Chevigny, Workshop Paaldans in Manhay, Workshop Paaldans in Marche-en-Famenne, Workshop Paaldans in Martelange, Workshop Paaldans in Meix-devant-Virton, Workshop Paaldans in Messancy, Workshop Paaldans in Musson, Workshop Paaldans in Nassogne, Workshop Paaldans in Neufchâteau, Workshop Paaldans in Paliseul, Workshop Paaldans in Rendeux, Workshop Paaldans in Rouvroy, Workshop Paaldans in Sainte-Ode, Workshop Paaldans in Saint-Hubert, Workshop Paaldans in Saint-Léger, Workshop Paaldans in Tellin, Workshop Paaldans in Tenneville, Workshop Paaldans in Tintigny, Workshop Paaldans in Vaux-sur-Sûre, Workshop Paaldans in Vielsalm, Workshop Paaldans in Virton, Workshop Paaldans in Wellin.

workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Genk, workshop cocktail in Doornik, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Roeselare, workshop cocktail in Moeskroen, workshop cocktail in Lokeren, workshop cocktail in Sint-Truiden, workshop cocktail in Aartselaar, workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Arendonk, workshop cocktail in Baarle-Hertog, workshop cocktail in Balen, workshop cocktail in Beerse, workshop cocktail in Berlaar, workshop cocktail in Boechout, workshop cocktail in Bonheiden, workshop cocktail in Boom, workshop cocktail in Bornem, workshop cocktail in Borsbeek, workshop cocktail in Brasschaat, workshop cocktail in Brecht, workshop cocktail in Dessel, workshop cocktail in Duffel, workshop cocktail in Edegem, workshop cocktail in Essen, workshop cocktail in Geel, workshop cocktail in Grobbendonk, workshop cocktail in Heist-op-den-Berg, workshop cocktail in Hemiksem, workshop cocktail in Herentals, workshop cocktail in Herenthout, workshop cocktail in Herselt, workshop cocktail in Hoogstraten, workshop cocktail in Hove, workshop cocktail in Hulshout, workshop cocktail in Kalmthout, workshop cocktail in Kapellen, workshop cocktail in Kasterlee, workshop cocktail in Kontich, workshop cocktail in Laakdal, workshop cocktail in Lier, workshop cocktail in Lille, workshop cocktail in Lint, workshop cocktail in Malle, workshop cocktail in Mechelen, workshop cocktail in Meerhout, workshop cocktail in Merksplas, workshop cocktail in Mol, workshop cocktail in Mortsel, workshop cocktail in Niel, workshop cocktail in Nijlen, workshop cocktail in Olen, workshop cocktail in Oud-Turnhout, workshop cocktail in Putte, workshop cocktail in Puurs, workshop cocktail in Ranst, workshop cocktail in Ravels, workshop cocktail in Retie, workshop cocktail in Rijkevorsel, workshop cocktail in Rumst, workshop cocktail in Schelle, workshop cocktail in Schilde, workshop cocktail in Schoten, workshop cocktail in Sint-Amands, workshop cocktail in Sint-Katelijne-Waver, workshop cocktail in Stabroek, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Vorselaar, workshop cocktail in Vosselaar, workshop cocktail in Westerlo, workshop cocktail in Wijnegem, workshop cocktail in Willebroek, workshop cocktail in Wommelgem, workshop cocktail in Wuustwezel, workshop cocktail in Zandhoven, workshop cocktail in Zoersel, workshop cocktail in Zwijndrecht.

WORKSHOPS
COCKTAILSHAKEN_WS|COCKTAIL_WORKSHOP_WS|WORKSHOP_COCKTAIL_WS|
DJEMBE_WORKSHOP_WS|AFRIKAANSE_DANS_WS| ARGENTIJNSE_TANGO| BUIKDANS_WS | BOLLYWOOD_DANCE_WS|

VRIJGEZELLENFEESTEN
AFRIKAANSEDANS_VGZ | AXE_BRAZILIAANSE_DANS_VGZ| BOLLYWOOD_DANS_VGZ| BUIKDANS_VGZ| COCKTAILS_MAKEN_VGZ| COUNTRY_LINE_DANCE_VGZ| DJEMBE_VGZ| LIMBO_VGZ| MERENGUE_VGZ| PAALDANSEN_VGZ| SALSA_VGZ| REGGEATON_VGZ| SAMBA_DANCE_VGZ| STREETDANCE_VGZ| STRIPTEASE_DANCE_VGZ| VUURSPUWSHOW|

VRIJGEZELLENFEESTEN
vrijgezellenfeest in Antwerpen, vrijgezellenfeest in Brussel, vrijgezellenfeest in Gent, vrijgezellenfeest in Brugge, vrijgezellenfeest in Leuven, vrijgezellenfeest in Mechelen, vrijgezellenfeest in Aalst, vrijgezellenfeest in Kortrijk, vrijgezellenfeest in Hasselt, vrijgezellenfeest in Lochristi, vrijgezellenfeest in Mol.

VGZ_REGGAETON
Workshop Reggaeton in Antwerpen, Workshop Reggaeton in Brussel, Workshop Reggaeton in Gent, Workshop Reggaeton in Brugge, Workshop Reggaeton in Leuven, Workshop Reggaeton in Mechelen, Workshop Reggaeton in Aalst, Workshop Reggaeton in Kortrijk, Workshop Reggaeton in Hasselt, Workshop Reggaeton in Lochristi, Workshop Reggaeton in Mol.

VGZ_SALSA
Workshop Salsa in Antwerpen, Workshop Salsa in Brussel, Workshop Salsa in Gent, Workshop Salsa in Brugge, Workshop Salsa in Leuven, Workshop Salsa in Mechelen, Workshop Salsa in Aalst, Workshop Salsa in Kortrijk, Workshop Salsa in Hasselt, Workshop Salsa in Lochristi, Workshop Salsa in Mol.

VGZ_SAMBA_DANS
Workshop samba in Antwerpen, Workshop samba in Brussel, Workshop samba in Gent, Workshop samba in Brugge, Workshop samba in Leuven, Workshop samba in Mechelen, Workshop samba in Aalst, Workshop samba in Kortrijk, Workshop samba in Hasselt, Workshop samba in Lochristi, Workshop samba in Mol.

VGZ_STREETDANCE
Workshop streetdance in Antwerpen, Workshop streetdance in Brussel, Workshop streetdance in Gent, Workshop streetdance in Brugge, Workshop streetdance in Leuven, Workshop streetdance in Mechelen, Workshop streetdance in Aalst, Workshop streetdance in Kortrijk, Workshop streetdance in Hasselt, Workshop streetdance in Lochristi, Workshop Streetdance in Mol.

VGZ_STRIPTEASE_DANS
Workshop striptease dans in Antwerpen, Workshop striptease dans in Brussel, Workshop striptease dans in Gent, Workshop striptease dans in Brugge, Workshop striptease dans in Leuven, Workshop striptease dans in Mechelen, Workshop striptease dans in Aalst, Workshop striptease dans in Kortrijk, Workshop striptease dans in Hasselt, Workshop striptease dans in Lochristi, Workshop striptease dans in Mol.